Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "50 відтінків сірого" розказав про свої інтимні вподобання

multikino.com, 17.01.2017 22:25, (прочит: 1526 раз, коментовано: 0 раз)

Джеймі Дорнан розкритикував свого персонажа


Джеймі Дорнан, який став відомий завдяки ролі багатого і ексцентричного прихильника БДСМ-у Крістіана Грея у екранізації еротичного роману Еріки Леонард Джеймс зізнався, що зі своїм героєм не подружився би. 

Актор дав інтерв'ю австралійському журналу GQ: "Досі я ніколи такого не пробував. Ніколи досі не бачив жодної форми садо-мазо, в мене немає цікавості до цього світу… мене це не гріє", - сказав Дорнан.

"Я завжди дотримувався прогресивних та ліберальних поглядів – я б ніколи не засуджував чужі сексуальні вподобання… Що би людині не подобалося, це повністю її особиста справа, і є мільйони різних способів  отримувати сексуальне задоволення", - додав актор.

Джеймі не хоче, щоби його ототожнювали з Крістіаном Греєм. Вони зовсім різні люди.

"Він не з тих хлопців, із ким би я знайшов спільну мову. Усі мої приятелі – легкі та смішливі – я не уявляю себе за посиденьками в пабі з ним. Я не думаю, що він був би моїм типом, коли йдеться про вибір друзів", - зазначив Дорнан.

Його партнерка по фільму - актриса Дакота Джонсон має протилежні погляди. Дівчина вважає, що садо-мазо може бути вишуканим і красивим, але більшість бачить у цьому лише жорстокість і пристрасть.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

50 відтінків сірого, Джеймі Дорнан, Дакота Джонсон,