Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Маріон Котійяр розповіла про еротичні сцени з Піттом

Маріон Котійяр розповіла про еротичні сцени з Піттом

multikino.com, 04.01.2017 23:40, (прочит: 2581 раз, коментовано: 0 раз)

Восени актрису різко засудили за її "роман" з Бредом, через який могла розпастись сім'я 


Після виходу на екрани фільму Роберта Земекіса "Союзники", в якому Маріон та Бред грають закохану пару дійсно важко не повірити в те, що між ними лише дружба. 



"Ми репетирували, що і в якій послідовності відбувається з нашими тілами, - розповідає актриса. - Це сильно спрощує задачу і дає свободу. Знаєш, що зараз він тебе поцілує, а потім ти повинна лягти на нього, а після випливає те-то і те-то. І таким чином, з'являється можливість грати, видавати емоції, а не тільки весь час судорожно думати, що робити далі! Куди подіти руки, ноги, сідати або лягати, ну і так далі. Але все одно незручності не уникнути. Ми з Бредом багато сміялися, щоб розслабитися, знизити ось цей неминучий градус незручності, чудності того, що відбувається. І у нас був час подивитися в очі один одному і прошепотіти: "Це дуже дивно. Ти пам'ятаєш, що я зараз зроблю?" І знову — я лягаю на нього, і ми цілуємося".



Маріон дала коментар і про самого Бреда: "Він — чудова людина. Дуже порядний, добрий, неймовірно щедрий. Відкритий до нових ідей, у нього немає шор на очах, прямодушний. І звичайно ж прекрасний актор. Він настільки милий і славний, що з ним дуже легко спілкуватися".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Маріон Котійяр, Бред Пітт, Союзники,