Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Три захоплюючі драми цього року, які вам варто подивитися

Три захоплюючі драми цього року, які вам варто подивитися

multikino.com, 30.12.2016 19:39, (прочит: 1743 раз, коментовано: 0 раз)

Драматичний трилер з Ентоні Хопкінсом, історія, заснована на реальних подіях і драма про помсту з минулого - що ще ви пропустили в цьому році?


Цього року практично всі глядачі і критики були зосереджені на фільмах фантастичного жанру - «дітища» всесвіту DC, Marvel, повернення «Зоряних воєн» від Disney, дві години магії від «мами» Гаррі Поттера, - і кілька гідних та цікавих драм обійшли мас-прокат стороною.

1. Гірше ніж брехня. У головних ролях: Ентоні Хопкінс, Аль Пачіно, Джош Дюамель

Успішний молодий юрист Бен не може похвалитися відсутністю амбіцій - він точно знає, що хоче робити і чого досягти. Коли начальство доручає Бену велику справу, він не роздумуючи погоджується. У його руки потрапляють документи великої фармацевтичної клініки, яка незаконно пропустила в продаж невипробувані ліки. Намагаючись прикрити компанію, Бен потрапляє в круговорот шантажу та корупції, ставлячи на кін усе, навіть рідних і близьких. Критики високо відзначили роль Ентоні Хопкінса, який після тривалого затишшя в кар'єрі повернувся до ампула розумного і проникливого героя. Побачити фільм «Гірше ніж брехня» ви можете на torrent-filmi.net, насолодившись чудовою грою акторів і відмінною якістю стрічки.

2. Під покровом ночі. У головних ролях: Емі Адамс, Джейк Джілленхолл

Цей рік особливо успішним видався для молодої Емі Адамс, яка засвітилася в головних ролях кількох вдалих стрічок. Сюзан давно забула про минуле: у неї бажана робота, люблячий чоловік і повна відсутність проблем. Але чи можна сподіватися, що минуле більше ніколи про себе не нагадає? Одного разу жінці приходить посилка від колишнього чоловіка, в якій вона виявляє роман і прохання прочитати його, а потім зустрітися. Однак Сюзен не підозрювала, що роман - це відстрочена, витончена помста і кожна сторінка буде для неї нагадуванням минулих днів.

3. Глибоководний горизонт. У головних ролях: Марк Волберг, Джина Родрігес, Джон Малкович, Курт Рассел, Кейт Хадсон

Емоційна стрічка, основою якої послужили події, що відбулися в 2010 році. Звичайна зміна для робітників нафтової платформи обернулася для них катастрофою і пасткою, вимагаючи зібрати всі сили і мужність, щоб вибратися живим. Творець фільму Пітер Берг акцентував на тому, що для всіх, хто робив цей фільм, головним було не звинуватити когось або досліджувати те, що відомо про катастрофу кожному, але зрозуміти, чому така трагедія в Мексиканській затоці стала можливою.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

драма, Гірше ніж брехня, Під покровом ночі, Глибоководний горизонт,