Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Апокаліпсис зараз

Апокаліпсис зараз

M.F. FaraoN, 06.05.2009 19:30, (прочит: 3611 раз, коментовано: 0 раз)

МакДжі відправить п'ятого «Термінатора» в минуле.

«Термінатор 4» ось-ось стартує в світовому прокаті, а його творець МакДжі вже роздумує про п'яту частину фантастичного блокбастера. У інтерв'ю Filmjournal режисер розповів:

«Джон Коннор повернеться в минуле і спробує переконати військових всього світу в тому, що з боку Skynet всім їм загрожує серйозна небезпека.

На той час вони вже розроблять такий спосіб подорожі в часі, який дозволяє посилати в минуле більше, ніж одну голу одиницю. Отже услід за Коннором туди відправляться мисливці-вбивці, транспорт, Женці (величезні роботи, що фігурують в "Спасінні"), і з всіма ними Коннору доведеться битися за допомогою сучасної військової техніки.

Також я думаю, що велику роль в сюжеті зіграє Роберт Патрік, колишній Т-1000 в «Термінаторі-2», в продовженні він виконає роль літнього ученого, який веде передові дослідження із стволовими клітинами з фінальною метою створити молодих і ідеальних копій всіх нас».

Нагадаємо, нинішній четвертий «Термінатор», події якого відбуваються в прозаїчному постапокаліпсичному майбутньому, із самого початку планувався як перший фільм нової трилогії. На екрани він виходить 4 червня, тобто менше, ніж через місяць.

Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно