Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5 кращих фільмів 2016 року за версією The Guardian

ТОП 5 кращих фільмів 2016 року за версією The Guardian

multikino.com, 24.12.2016 06:20, (прочит: 3074 раз, коментовано: 0 раз)

Якщо ви досі не бачили цих фільмів, ви ще маєте час!


Патерсон



реж. Джим Дармуш



Життя Патерсона (Адам Драйвер) - суцільна романтика: він працює водієм автобуса в місті Патерсон, штат Нью-Джерсі, а у вільний час пише вірші для коханої дружини Лори (Голшіфт Фарахані), які не планує публікувати, проте, одного дня все змінюється...



Під покровом ночі

реж. Том Форд



Фільм отримав приз журі Венеційського кінофестивалю. У Сьюзен (Емі Адамс) розкішне життя в Лос-Анджелесі, прекрасний чоловік і власна галерея. Але одного разу вона отримує несподівану посилку від колишнього чоловіка (Джейк Джилленхол) - він хотів би зустрітися, але спочатку просить прочитати його новий роман.



Американська краля

реж. Андреа Арнольд



Головна героїня Стар (Саша Лейн) - вісімнадцятирічна дівчина з неблагополучної сім'ї - втікає з дому з групою молодих людей, які заробляють на життя, продаючи підписки на журнали. Вони живуть як одна велика сім'я, роз'їжджаючи по Америці на невеликому фургоні і ділячи ліжка в дешевих мотелях. Там вона зустрічає Джейка (Шайа Ла Баф), і взаємна симпатія швидко переростає в сильні почуття.



Я, Деніел Блейк

реж. Кен Лоуч



Головний герой – немолодий тесля, який через проблеми зі здоров'ям втрачає можливість заробляти на життя – і стає до нерівного бою з системою соціального забезпечення Британії.



Дитинство лідера

реж. Брейді Корбет



Маленький Прескотт живе з батьками у Франції. Його батько працює на уряд США. Те, чому дитина стає свідком, робить вирішальний вплив на формування його особистості, і на світ з'являється монстр, який не поступається в своїх тоталітарних амбіціях найвідомішим тиранам ХХ століття. Головні ролі виконали Ліам Каннінгем, Береніс Бежо, Роберт Паттінсон, Стейсі Мартін.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

фільми, 2016 рік,