Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Майкл Фасбендер вирішив піти з кіно

Майкл Фасбендер вирішив піти з кіно

multikino.com, 22.12.2016 00:25, (прочит: 2273 раз, коментовано: 0 раз)

Актор заявив, що рішення його остаточне


В своєму інтерв'ю для британського Тime Out Майкл Фассбендер сказав, що останні роки видалися для нього напруженими, зокрема лише наступного року має вийти три фільми за участю актора. 



"Останні роки були інтенсивними. У мене був звірячий апетит і енергія для створення фільмів. Я був як божевільний, як маніяк, але тепер я планую зробити перерву і розслабитися, - пояснив своє рішення актор. - У всякого актора є період розквіту, а коли він досягає піку, починається спад. Частина мене відчуває, що, можливо, це буде так".



На питання про те, чим він планує зайнятися після відходу з професії, Фассбендер відповів, що чим-небудь, що допомагає йому по-справжньому розслабитися, - наприклад, серфінгом.



Зараз Майкл Фасбендер є справжньою зіркою кіно: за останні 15 років на його рахунку більше 30 відомих картин, чимало номінацій на Оскар та Золотий Глобус. 



Хоча Майкл і заявив, що це - перерва, яка переросте у остаточний розрив зі світом кінематографу, прихильники не перестають надіятися, що зірка змінить рішення.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Майкл Фасбендер, кіно,