Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

«Сутінки 3 і 4»

«Сутінки 3 і 4»

M.F. FaraoN, 25.04.2009 00:14, (прочит: 170661 раз, коментовано: 41 раз)

Треті «Сутінки» офіційно зніме режисер «30 днів ночі».

Кінокомпанія Summit Entertainment офіційно представила режисера третього фільму вампірської саги «Сутінки: Затьмарення» ("Twilight Saga''s Eclipse"). Ним став автор «Льодяника» і «30 днів ночі» Девід Слейд. Раніше на місце режисера, нагадаємо, по черзі претендували Хуано Антоніо Байона, Дрю Беррімор і Пол Уайтц.

Тріквел запустять у виробництво відразу після закінчення зйомок «Молодого місяця». До своїх ролей повернуться головні виконавці – Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон і Тейлор Лотнер. Сценарій зараз дописує Мелісса Розенберг, яка доклала руку і до перших двох картин.

У третій книзі Белла Суон вже закінчує школу, на носі випускний, а в світі вампірів і перевертнів розгорається неабияка війна. Біля Сієтлу стається хвиля загадкових вбивств, один дуже серйозно настроєний вампір жадає помсти, а стосунки Белли і Едварда погіршуються.

"Я в захваті від того, що знімати «Затьмарення» буде Девід Слейд, — говорить автор оригінальної тетралогії Стефані Майєр, — він візіонер, якому є що запропонувати цій франшизі. З самого початку наша сага була наповнена режисерськими талантами, і я рада, що в «Затьмаренні» ми зможемо продовжити цю традицію".

Письменниця Стефані Майєр не закінчила історію Белли та Едварда, вона й зараз продовжує писати про непрості взаємини героїв і їх пригоди. Summit Entertainment також планує не обмежуватися кінотрилогією. У 2010 році студія приступає до випуску четвертого фільму, реліз якого відбудеться в листопаді 2011 року.

Картина «Сутінки» вийшла на екрани торік і зібрала в світовому прокаті 350 мільйонів доларів. Сіквел під назвою «Сутінки: Молодий місяць» виходить в світовий прокат вже в листопаді 2009 року. Прем'єра «Затьмарення» відбудеться в червні 2010.

Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно