Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

МакДжі готує «Термінатора 5»

МакДжі готує «Термінатора 5»

M.F. FaraoN, 24.04.2009 00:19, (прочит: 6751 раз, коментовано: 0 раз)

Арнольд Шварценеггер розповів про своє камео в новому «Термінаторі».

В інтерв'ю The Los Angeles Times Арнольд Шварценеггер розповів, що коли він зустрівся з МакДжі, то погодився знятися у фільмі за умови, що йому не доведеться грати:

– Я досить ясно дав зрозуміти, що не маю в своєму розпорядженні часу на зйомки в кіно. Проте я не проти з'явитися в картині, якщо моя участь буде забезпечена за допомогою комп'ютерних технологій. Над цим якраз і ведеться робота.

Увага, спойлер! Окрім того, Шварценеггер проговорився про те, в якій саме сцені фільму він, можливо, з'явиться: мова про короткий епізод, в якому Джон Коннор зустрічає «Термінатора майбутнього».

Арні також виразив свою зацікавленість зіграти в «Термінаторі 5», до підготовки якого вже приступив режисер МакДжі:

- Гадаю, це круто – залишатися частиною франшизи, особливо з урахуванням того, що після губернаторства я можу знову повернутися до акторства.

У п'ятому ж фільмі, зрозуміло, якщо Арні все-таки надумає, компанію йому може скласти Роберт Патрік, який зіграв в легендарній другій частині «Поганого Робота» з рідкого металу. Режисер запропонував йому роль ученого, що працює над вдосконаленням процесу самовідтворення кліток, чия робота зрештою і приведе до створення майже невразливої «рідкокристалічної» моделі T-1000.

Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно