Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Син Мадонни і Гая Річі працює в доставці їжі

Син Мадонни і Гая Річі працює в доставці їжі

, 15.12.2016 00:00, (прочит: 2696 раз, коментовано: 0 раз)

Скандальний підліток влаштувався на роботу кур'єром


Мадонна і Гай Річі змусили свого 16-річного сина Рокко влаштуватися на роботу. Підліток став працювати кур'єром в компанії Deliveroo, яка тогрує їжею з доставкою додому. За твердженням інформатора видання, батьки Рокко зажадали від нього, щоб він влаштувався на будь-яку оплачувану роботу просто для того, щоб «не бовтатися після школи без діла». Син співачки і режисера вибирав між озелененням району та роботою кур'єра.

Така ситуація нітрохи не засмутила Рокко - він все одно дуже задоволений тим, що живе з батьком в Лондоні, а не з матір'ю в Америці. «Як же я щасливий, що більше не живу з нею!» - написав недавно Рокко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Нагадаємо, у вересні Рокко заарештували за вживання наркотиків. Поліція затримала хлопця з самокруткою біля його будинку в Лондоні, де він проживає зі своїм батьком. Після з'ясування обставин Рокко був відпущений, як неповнолітній. Правоохоронні органи зобов'язали його відвідувати заняття, які допомагають покінчити з пристрастю до «допінгів».



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Madonna, Guy Ritchie