Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кріс Еванс і Кріс Претт стали найприбутковішими акторами року

Кріс Еванс і Кріс Претт стали найприбутковішими акторами року

, 14.12.2016 01:00, (прочит: 2166 раз, коментовано: 0 раз)

Журнал Forbes склав рейтинг найприбутковіших акторів 2016 року


Журнал Forbes після публікації рейтингу найбільш переоцінених акторів року, який очолив Джонні Депп, склав і рейтинг акторів, які за 2016 рік принесли кіностудіям найбільший прибуток. Перші місця в списку поділили зірки Marvel - завдяки зборам нового кінокоміксу «Перший Месник: Протистояння», що перевалив за позначку в мільярд доларів. Лідирує в рейтингу «Капітан Америка» Кріс Еванс, який приніс Marvel 135,8 доларів на кожен долар його гонорару.

«Срібло» рейтингу Forbes дісталося Крісу Претту, який також встиг взяти участь в кіновсесвіті Marvel, знявшись в «Вартових Галактики». Кожен вкладений у нього долар приносить кіностудіям прибуток в розмірі 125,4 долара. Третє місце - у «Чорної вдови» Скарлетт Йоханссон з 88,6 долара на долар гонорару актриси.

У першій десятці найприбутковіших акторів 2016 року за версією Forbes також виявилися Дженніфер Лоуренс, яку разом з Крісом Преттом зовсім скоро можна буде побачити в новому фільмі «Пасажири», Метт Деймон, Роберт Дауні-молодший, Бен Аффлек, Дженніфер Еністон і Він Дізель.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Chris Evans, Chris Pratt