Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джонні Депп знову став найбільш переоціненим актором за версією Forbes

Джонні Депп знову став найбільш переоціненим актором за версією Forbes

, 11.12.2016 16:00, (прочит: 1060 раз, коментовано: 0 раз)

Актор вдруге очолив рейтинг "невигідних" акторів


Журнал Forbes опублікував рейтинг акторів Голлівуду, яких вважає переоціненими в 2016 році. Основним критерієм рейтингу було співвідношення виручки від картини і гонорару кінозірки.

Перше місце в цьому рейтингу вже другий рік поспіль зайняв Джонні Депп. На кожен витрачений на актора долар Депп, за підрахунками видання, приніс кіностудіям лише 2,8 долара. Останній реліз Деппа, «Аліса в Задзеркаллі», провалився, зібравши близько $ 300 мільйонів у всьому світі при бюджеті картини в $170 мільйонів.

Друге місце в рейтингу найбільш переоцінених акторів Forbes дісталося Уїллу Сміту, який приніс студіям п'ять доларів за кожен долар свого гонорару. Збори за фільм «Захисник» насилу окупили витрати на зйомки. Незважаючи на провал картини, Сміт продовжує вимагати величезні гонорари за свою роботу.

Трійку закриває Ченнінг Татум з показником 6: 1, навіть при тому, що збори «Супер Майка XXL» виявилися непоганими. Четверта позиція у Уілла Феррелла ($ 6,5 за кожен долар гонорару), п'ята - у Джорджа Клуні ($ 6,7 за кожен долар гонорару). Далі йдуть Адам Сендлер, Марк Уолберг, Леонардо ДіКапріо, Джулія Робертс і Бредлі Купер.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Johnny Depp