Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що дивитися в кіно в грудні

Що дивитися в кіно в грудні

multikino.com, 03.12.2016 22:35, (прочит: 2824 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кінопрем'єр грудня 2016


Останній місяць року завжди радує кінолюбителів численними прем'єрами, і цей рік не став винятком. У грудні 2016на глядачів чекають різноманітні новинки кіно, які не можна пропускати. Сьогодні ми розповімо вам про прем'єри першого тижня грудня. Обирайте фільм, який вам сподобався, і вирушайте в кіно.



Інший світ: Війни крові    



Новий бойовик, в якому Кейт Бекінсейл з'явиться в ролі безстрашного вампіра. Головній героїні належить зіткнутися зі зрадою і вступити в смертельний бій між кланом вампірів і перевертнів. Фільм є п'ятою частиною серії «Інший світ».



Інкарнація

                



Священик володіє унікальними здібностями рятувати від диявола невинні душі. Але в цьому фільмі герой зіткнеться з одержимим хлопчиком, всередині якого сидить древнє і могутнє зло.



Планетаріум



Французька мелодрама, головні ролі в якій виконали Наталі Портман і Лілі-Роуз Депп. Картина розповість про сестер, які нібито володіють здібностями спілкуватися з духами померлих. На їхньому таланті вирішує нажитися знаменитий продюсер фільмів, який незабаром потрапляє під дивний вплив сестер.



Хакер



Кримінальний трилер, заснований на реальних подіях. Головний герой фільму - молодий хлопець, який бажає кращого життя для себе і своїх близьких. Щоб досягти своєї мети, хлопець здійснює незаконні махінації в інтернеті. Пізніше герой стає професійним шахраєм, і за його голову призначають велику суму.



Союзники



Один з найбільш очікуваних фільмів року, який вже обріс численними чутками. Головні ролі виконали Бред Пітт і Маріон Котійяр, яким навіть приписували роман на знімальному майданчику. Події відбуваються під час Другої Світової війни. Пітт грає франко-канадського шпигуна, який одружується на француженці, яка також є спеціальним агентом. Пізніше герою повідомляють, що його кохана - шпигун нацистів.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

article