Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мультфільми для дорослих

Мультфільми для дорослих

, 21.11.2016 15:04, (прочит: 2207 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд мультсеріалів, які варто подивитися


Якщо ви думаєте, що мультфільми - це доля маленьких дітей, то ви помиляєтеся. Сучасні творці мультфільмів і мультсеріалів постаралися зробити так, щоб цей жанр був цікавим і для дорослих. Слід зазначити, що їм це вдалося. Сьогодні ми розповімо про мультсеріали, які ви можете подивитися і отримати справжнє задоволення. Деякі з них відрізняються специфічним гумором, який ви не знайдете ні в одному іншому серіалі.



Південний парк                 



Це справжня легенда сучасного телебачення. Мультсеріал став настільки ж популярним і культовим як Сімпсони і Гріффіни. Південний парк виходить на телеекрани з 1997 року і завоював величезну аудиторію шанувальників по всьому світові. Зараз складно зустріти людину, яка б не бачила хоча б один епізод мультику. Цікаво, що автори мультсеріалу завжди стежать за подіями політичними, соціальними тощо, що відбуваються в світі, і вміло відображають їх з часткою своєрідного гумору.



Кінь БоДжек                       



Цей мультсеріал почав виходити в 2014 році на телеканалі Netflix, і підкорив серця глядачів своїм унікальним відображенням буднів. У центрі сюжету - кінь на ім’я БоДжек, який раніше був суперзіркою Голлівуду, а тепер проводить весь вільний час в барі або вдома з пляшкою пива. Мультфільм, можливо, допоможе глядачеві по-новому поглянути на своє життя або змінити його на краще.



Божевільні за склом



Комедійний мультсеріал, який стартував у 2004 році і зараз налічує три сезони. Всім сучасним глядачам телебачення знайомі нескінченні реаліті-шоу, які іноді переходять межі розумного. Автори цього мультсеріалу висміяли популярність таких телепроектів, об'єднавши абсолютно різних героїв на одній території. Серіал наділений специфічним чорним гумором.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article