Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Економічна криза

Економічна криза

M.F. FaraoN, 21.03.2009 23:51, (прочит: 2657 раз, коментовано: 0 раз)

Кевін Костнер і Томмі Лі Джонс зіграють в драмі.

Томмі Лі Джонс і Кевін Костнер складуть компанію Бену Аффлеку на знімальному майданчику незалежної драми «The Company Men», яку по власному сценарію режисирує Джон Уеллс. Для Уеллса, що раніше поставив 9 епізодів «Швидкої допомоги», картина стане дебютом в повному метрі.

Аффлек зіграє молодого вискочку, який опинився на крупному посту в солідній корпорації. Але ледве встигнувши звикнути до шестизначної зарплати і новенькому порше, герой опиняється на вулиці. Костнер грає його шурина — типового клерка, який дає родичеві роботу в будівельній компанії. Джонс перевтілиться в старшого партнера фірми, що бореться з непомірними апетитами своїх товаришів по службі. Зйомки починаються в квітні.

Крім того, Кевін Костнер також візьме участь як режисер, сценарист і актор в картині «Єдиний» ("The One"), сценарій до якої він написав разом з Майклом Блейком, знайомим йому по спільній роботі над фільмом «Танцюючий з вовками», що приніс його творцям сім Оскарів. Костнер зіграє любителя пригод. Отримавши великий спадок, він вирушає в ризикований вояж по світу – в один з днів його герой стикається з піратами на Кайманових островах, і його життя ставиться під загрозу.

Своїм черговим режисерським проектом також зайнятий Томмі Лі Джонс. Він веде переговори про фінансування фільму «Острови в океані» по мотивам однойменного роману Ернеста Хемінгуея. Актор сам написав сценарій і готовий не лише ставити фільм, але і продюсирувати його.

Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно