Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Актриса з

Актриса з "Зоряних воєн" зробила відверте зізнання про роман з Харрісоном Фордом

, 18.11.2016 08:00, (прочит: 2485 раз, коментовано: 0 раз)

За словами Керрі Фішер, Форд був її першим чоловіком


Керрі Фішер, яка зіграла одну з ключових ролей в "Зоряних війнах", принцеси Леї, вирішила розповісти правду про свої стосунки з партнером по фільму Харрісоном Фордом. У своїй новій автобіографії The Princess Diarist, уривки з якої вже з'явилися в мережі, 60-річна актриса стверджує, що у них з виконавцем ролі Хана Соло був роман під час зйомок.

Любовний зв'язок почався на зйомках першого фільму саги ( "Зоряні війни: Епізод 4 - Нова надія"), в 1976 році, і тривав три місяці. Іскра між акторами пробігла ще на майданчику, але розвитку подій допоміг випадок: після вечірки з нагоди дня народження режисера картини, Джорджа Лукаса, Харрісон Форд вирішив особисто відвезти додому захмелілу Керрі Фішер. Ранок актори зустріли разом - в обіймах один одного.

"Все було так складно. Хан і Лея - по буднях, Керрі і Харрісон - у вихідні", - зізналася актриса в інтерв'ю журналу People.

"Я дивилася на Харрісона. Обличчя героя, кілька пасм волосся спадають на його благородний лоб, на якому вже з'явилися перші зморшки. Як може такий приголомшливий чоловік бути з кимось на кшталт мене?", - пише Керрі.

У книзі актриса називає себе "недосвідченим підлітком" і натякає, що її перший сексуальний досвід трапився саме з Фордом, за яким вона тоді сходила з розуму і якого вважала "неймовірно привабливим чоловіком". Цей роман цілком захопив юну зірку, і вона навіть мріяла, що Харрісон кине заради неї дружину і зробить їй пропозицію.

Але як тільки зйомки закінчилися, Форд повернувся в сім'ю, до дружини Мері Маркард і дітей. Правда, незабаром, в 1979, подружжя все-таки розлучилося, проте про Керрі Фішер актор більше не згадував, хоча вони і продовжили зніматися разом.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Carrie Fisher, Harrison Ford