Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Маріон Котійяр розповіла про незручні постільні сцени з Бредом Піттом

Маріон Котійяр розповіла про незручні постільні сцени з Бредом Піттом

, 17.11.2016 00:00, (прочит: 2082 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса розповіла про зйомки фільму "Союзники"


Маріон Котійяр і Бред Пітт, які зіграли головні ролі у фільмі "Союзники", зараз активно просувають свою картину. Актори їздять по світу, відвідують прем'єрні покази і дають інтерв'ю. На питання журналістів відповідає в основному Котійяр, так як Бред намагається уникнути питань про розлучення.

Про свого партнера Маріон Котійяр відгукується лише в позитивному ключі: "Він дуже хороша людина. Звичайно, він приголомшливий актор, але і характер у нього чудовий. З ним легко знайти спільну мову", - говорить актриса про Пітта.

Актриса зазначила, що працювати з Піттом було дуже легко - за винятком зйомок постільних сцен, в яких обидва відчували себе ніяково. Особливо дивною Маріон і Бреду здалася сцена, в якій їх герої віддаються любові на задньому сидінні автомобіля під час піщаної бурі.

"Знадобилося багато практики, щоб все це виглядало природно. Ми багато репетирували, вчили мізансцени, щоб згодом все це дало нам свободу в кадрі. Коли ти точно знаєш, як буде рухатися твоє тіло, ти можеш спокійно грати і зосередитися на емоціях і почуттях свого персонажа, а не думати в паніці куди ж поставити ногу і що робити далі. Це незграбна і дивна ситуація,"- розповідає Маріон.

"Ми багато сміялися, а як інакше в такій ситуації? Ви дивитеся один одному в очі і домовляєтеся: "Окей, це дивно. Так, я буду зверху, а ось в цей момент ми поцілуємося", - зізналася актриса.

На питання про те, чи виникла у них з Бредом особлива хімія під час зйомок, актриса відповіла ухильно: "Іноді у вас з партнером немає нічого спільного, не виникає ніякої хімії - і все одно на екрані разом ви виглядаєте відмінно. Бувають різні ситуації, але у нас з Бредом була можливість познайомитися один з одним і подружитися. Це нам дуже допомогло", - підсумувала Маріон.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Marion Cotillard, Brad Pitt