Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Крістен Стюарт зізналася, що не любить згадувати свою юність

Крістен Стюарт зізналася, що не любить згадувати свою юність

, 15.11.2016 01:00, (прочит: 1618 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса на телешоу: "Мені виповнилося 17 років, коли все пішло під укіс"


Крістен Стюарт стала гостею нового випуску шоу Еллен Дедженерес, в чиїй студії актриса останній раз була п'ять років тому, коли на екрани вийшов фільм "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 1" (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1). З тих пір в житті Крістен багато що змінилося, про що вона і розповіла.

26-річна актриса зізналася, що не любить згадувати фільми, які зробили її знаменитою, тому що в роки зйомок відчувала себе дуже незатишно, а фотографії п'ятирічної давності назвала шкільним альбомом.

"Мені не повернутися в той час, але коли дивлюся на кадри, здається, що все було вчора. З цими спогадами пов'язані досить незручні моменти. Мені виповнилося 17 або 18 років, коли все пішло під укіс: в житті виникли страшні і дивні речі. Однак вони змусили мене вистояти. Якщо щось лякає, то намагаюся помічати хороше ", - говорить Крістен.

Вона додала, що вважає себе досить сором'язливою. Що стосується нового роману Стюарт зі співачкою St. Vincent, то телеведуча не стала зачіпати цю цікаву для всіх шанувальників тему.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Kristen Stewart