Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джоан Роулінг пообіцяла показати камінг-аут Дамблдора

Джоан Роулінг пообіцяла показати камінг-аут Дамблдора

, 13.11.2016 16:00, (прочит: 1435 раз, коментовано: 0 раз)

У сіквелі "Фантастичних тварин" покажуть любовні переживання чарівника


Джоан Роулінг натякнула, що збирається показати в другому фільмі "Фантастичні тварини і де вони мешкають" своєрідний камінг-аут Дамблдора.

Кілька днів тому режисер «Фантастичних тварюк» Девід Йейтс підтвердив чутки про те, що в сиквелі ключова роль буде відведена двом знайомим шанувальникам «Поттеріани» персонажам - Гріндевальду, якого зіграє Джонні Депп, і Дамблдора. Тепер же сама Роулінг розповіла про те, що частина сюжету «Фантастичних тварюк 2» буде присвячена любовним переживанням молодого Альбуса Дамблдора.

«У фільмі Дамблдор з'являється молодим і дуже втраченим чоловіком. Ми побачимо його в період становлення», - зазначила Роулінг. Вона натякнула на сексуальну орієнтацію персонажа і закликала глядачів «дивитися уважніше». За словами Роулінг, в житті Дамблдора було цілком достатньо любовних переживань, щоб їх можна було перетворити в повноцінну сюжетну лінію.

Інформація про те, що Дамблдор відрізняється нетрадиційною сексуальною орієнтацією, для шанувальників «Поттеріани» - давно не новина: вперше Роулінг оголосила чарівника геєм ще в 2007 році, заявивши, що він був закоханий у свого друга, а пізніше супротивника, Геллерта Гріндевальда.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Fantastic Beasts and Where to Find Them