Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Біллі Боб Торнтон розповів як бути чоловіком Анджеліни Джолі

Біллі Боб Торнтон розповів як бути чоловіком Анджеліни Джолі

, 12.11.2016 16:00, (прочит: 1781 раз, коментовано: 0 раз)

За словами актора, він завжди відчував себе "недостатньо хорошим" для Джолі


Біллі Боб Торнтон, який був одружений на Анджеліні Джолі, в недавньому інтерв'ю журналу GQ розповів про спільне життя з актрисою і пояснив, що привело їх до розриву після трьох років бурхливого роману, про який журналісти згадують досі. 61-річний актор припустив, що різниця в способі життя стала однією з головних причин, чому вони розлучилися.

"Я ніколи не відчував себе досить хорошим для неї. Мені завжди було незручно поруч з багатими і важливими персонами", - зізнався актор.

Торнтон і Джолі познайомилися на зйомках фільму "Керуючи польотами" (Pushing Tin) в 2000 році і відразу одружилися, а через рік Анджеліна була призначена послом доброї волі ООН і стала активно займатися соціальною роботою. У 2002 році вона всиновила першу дитину - сина Меддокса, причому зробила це як мати-одиначка. З Біллі Бобом актриса розлучилася в 2003 році. До слова, обом знаменитостям довелося виводити татуювання, зроблені під час роману і присвячені один одному.

За зізнанням зірки комедії "Поганий Санта" (Bad Santa) вони з колишньою дружиною розлучилися друзями. Всього Біллі Боб Торнтон був одружений п'ять разів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Billy Bob Thornton