Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джонні Деппа готовий повернутися до колишньої дружини

Джонні Деппа готовий повернутися до колишньої дружини

, 07.11.2016 14:00, (прочит: 1413 раз, коментовано: 0 раз)

Джонні Деппа помітили на побаченні з Ванессою Параді


Нова хвиля чуток в ЗМІ - таблоїди пишуть, що Джонні Депп готовий повернутися до колишньої цивільної дружини Ванесси Параді. Днями папараці вдалося помітити зіркову пару на побаченні в Лос-Анджелесі.

За інформацією очевидців, Параді і Депп виглядали з боку як закохана парочка: Джонні часто брав її за руку, а та не пропускала можливість пофліртувати з ним. Поки нічого конкретного про відносини Деппа з матір'ю його дітей не відомо, але дочка зіркової пари Лілі-Роуз, недавно спілкуючись з журналістами, зазначила, що не виключає можливості возз'єднання батьків.

Нагадаємо, з Параді Депп почав зустрічатися в 1998 році, у них є двоє дітей - дочка Лілі-Роуз і син Джон. У 2012 офіційний представник Деппа оголосив про розставання зоряної пари. Основною причиною розриву відносин стала нова закоханість Джонні. Трохи пізніше з'ясувалося, що з 2011 року актор почав зустрічатися з актрисою Ембер Херд, яка молодша за нього на 23 роки. У 2014 році Депп зробив своїй коханій пропозицію, рік по тому пара одружилася, проте вже в 2016 році Ембер подала на розлучення.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Johnny Depp, Vanessa Paradis