Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Шейлін Вудлі чекає справжній тюремний термін

Шейлін Вудлі чекає справжній тюремний термін

, 17.10.2016 23:00, (прочит: 1923 раз, коментовано: 0 раз)

Зірку "Дивергенту" можуть посадити за ґрати на 60 діб


Шейлін Вудлі, відома за ролями в фільмах "Винні зірки" і "Дивергент", як і раніше активно бере участь в боротьбі проти будівництва нафтопроводу Dakota Access Pipeline вартістю 3,8 мільярда доларів. За свою активну громадянську позицію актриса може опинитися за гратами на строк до 60 днів.

Бурхливі протести місцевих жителів і активістів, до яких приєдналася і Шейлін Вудлі, викликав той факт, що технологічний трубопровід буде пролягати через Північну Дакоту, Південну Дакоту, Айови та Іллінойс і з великою часткою ймовірності забруднювати річку Міссурі, що постачає водою жителів десяти штатів США і двох провінцій Канади. Шейлін протягом декількох тижнів активно викладає фотографії та відео акцій протесту в своїх соціальних мережах, закликаючи людей підтримати активістів.

Кілька днів тому вона була заарештована, і їй було пред'явлено представниками влади звинувачення за двома статтями: участь в масових заворушеннях і незаконне проникнення на закриту територію. Тепер 24-річній активістці загрожує тюремне ув'язнення терміном до 60 діб і штраф в розмірі трьох тисяч доларів. Шейлін Вудлі обурюється, але переламати ситуацію на користь збереження водної артерії поки не може.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Shailene Woodley