Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Гру престолів" звинуватили в расизмі

, 13.10.2016 00:00, (прочит: 1890 раз, коментовано: 0 раз)

Девід Ойелоуо звинуватив творців серіалу в дискримінації темношкірих акторів


Девід Ойелоуо, відомий за роллю в фільму "Інтерстеллар", несподівано розкритикував "Гру претсолов". Актор звинуватив творців популярного серіалу в дискримінації темношкірих акторів. Ойелоуо дав інтерв'ю Radio Times, в якому заявив, що темношкірі актори з'являються в серіалі лише в ролях другого плану: «У кадр запрошують людей з іншим кольором шкіри - а значить, це усвідомлене рішення, використовувати їх на других ролях, а не на головних».

«Навіть якщо, по якій би то не було причини, цей світ - світ, в якому історії людей з іншим кольором шкіри вторинні, в якому вони виступають в ролі помічників, це не означає, що у них взагалі не може бути більше яскравих сюжетних ліній . Все, що потрібно зробити - змістити фокус і сконцентруватися на цих персонажах. Так що, на мій погляд, у таких серіалів немає виправдань», - говорить Девід Ойелоуо.

В цілому ж Девід вважає, що расизму в Голлівуді стало набагато менше, ніж раніше. Актор привів в приклад фільм «Зоряні війни: Пробудження сили», де одну з головних ролей виконав темношкірий актор Джон Бойега.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

David Oyelowo