Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Топ-3 серіали, які варто переглянути цієї осені

Топ-3 серіали, які варто переглянути цієї осені

multikino.com, 12.10.2016 11:30, (прочит: 1024 раз, коментовано: 0 раз)

Коли надворі похмуро і холод пробирає до кісток, кудись розвіюється романтика і бажання взагалі виходити на вулицю. Тому краще запастися смачненьким какао, закутатися в теплий пледик і дивитися улюблені фільми або серіали.


Часто ми недооцінюємо саме серіали, вважаючи, що вони надто однобічні і для «недалеких» осіб, яким просто нічим зайнятися в цьому світі. Проте, це лише стереотип. Існує безліч цікавих нових серіалів, які припадуть вам до душі, більше можна дізнатися, перейшовши за посиланням http://www.edstak.com/find?in=serials. Саме про них і поговоримо далі.



Менталіст



Головний герой – Патрік Джейн, який обманом заробляв гроші і наживався на чужих бідах. В одній з телепередач він ображає серійного вбивцю, а, повернувшись додому, знаходить свою дружину і маленьку донечку мертвими. Щоби Патрік не сумнівався, що це зробив «Червоний Джон» (саме так називають психопата), серійний вбивця, як і у всіх інших випадках, малює смайлик кров'ю жертви на стіні. Після цього нещасного випадку Джейн вирішує податися в КБР і співпрацювати з поліцією, аби знайти негідника.



Серіал почали знімати в 2008 році, а закінчились зйомки у 2015-му. «Менталіст» налічує сім сезонів, у кожному з яких приблизно по 22 серії. Що цікаво, Саймон Бейкер (виконавець ролі Патріка Джейна) стає режисером серіалу з п'ятого сезону.



Шерлок



Хто не любить історій про хитрого і винахідливого Шерлока Холмса?! Сама королева Єлизавета ІІ обожнює цього персонажа! А що вже й казати, коли в серіалі «Шерлок» знімається сам Бенедикт Камбербетч, якого назвали одним з найсексуальніших чоловіків у світі. Що ж, як то кажуть, тут всі зірки зійшлися для того, щоб цієї осені переглянути захоплюючі пригоди Холмса.



Шерлок – це британський міні-серіал компанії «Гартсвуд Філмс». Сюжет серіалу розгортається навколо Шерлока Холмса, відомого героя творів Артура Конан Дойла, та його товариша - доктора Ватсона. Але все не зовсім так, як ми собі уявляли, коли читали книжку про Шерлока. У серіалі геній не просто розгадує загадки, але робить це у XXI столітті (навіть у 2010 році). Всі записки змінюються на мобільні телефони, мемуари доктора Вотсона на онлайн-блог в Мережі, а улюблена люлька Холмса на нікотинові пластирі. Словом, всі гаджети сплелись воєдино для створення образу новітнього Холмса.



Відтінки синього



Ні-ні, це не «50 відтінків сірого»! Це серіал з самою Дженніфер Лопес, яка постає перед нами в костюмі полісмена. За сюжетом, детектив Харлі Сантос виявляється втягнутою в аферу свого шефа. Щоб залишитися на волі, вона погоджується співпрацювати з ФБР.



Як зізнається сама Джей Ло, вона взагалі більше полюбляє працювати на телебаченні, ніж у кіно, адже працюючи над роллю протягом тривалого часу, можна краще розкрити образ героя. Що вона, власне, і робить у серіалі.



Читайте також:
Як обрати міжкімнатні двері для домашнього кінотеатру: поради та рекомендації
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

серіали, осінь, кіно