Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ліндсі Лохан відвідала дітей у таборі біженців в Туреччині

Ліндсі Лохан відвідала дітей у таборі біженців в Туреччині

, 11.10.2016 01:00, (прочит: 1778 раз, коментовано: 0 раз)

Лінді Лохан перемкнула свою увагу на благодійність


У непростий період після розставання з Єгором Тарабасовим, Ліндсі Лохан не лише розважається, але і займається благодійністю. Днями актриса полетіла до Туреччини, де відвідала табір біженців з Сирії в провінції Газіантеп.

Актриса поспілкувалася в дітьми, заспівала з ними кілька пісень, вручила подарунки та навіть сама отримала презент у вигляді хустки, яка їй сподобалась в таборі для біженців. Також Лохан відвідала соціальні заклади Туреччини, дитячі сади, майстерню художніх ремесел і книжковий ярмарок.

У Instagram Ліндсі Лохан поділилася з підписниками фотографіями з поїздки і розповіла, що вона зустрілася з дуже сильними людьми, яким випала така нелегка доля. «Європейські країни та Сполучені Штати повинні брати на себе більше відповідальності за кризу біженців, Туреччину потрібно підтримати в цьому питанні», - заявила Лохан. Говорячи про Туреччину, вона помітила, що ця країна цілком безпечна, і вона не згодна з тим, що її виставляють інакше. В даний час в Туреччині проживає близько трьох мільйонів сирійських біженців.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Lindsay Lohan