Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Мультфільми 2016

ТОП 5: Мультфільми 2016

multikino.com, 23.09.2016 11:05, (прочит: 2442 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд мультфільмів 2016, які варто подивитися


Мультфільми вже давно перестали бути дитячими - сучасні мультики відмінно підходять і для дорослої компанії. Сьогодні ми представимо вам кращі мультфільми 2016 року, які вже можна знайти в мережі.



Льодовиковий період 5: Зіткнення неминуче



Добре знайомі герої повертаються в новій історії. Ви, напевно, пам'ятаєте невгамовну білку Скрета, який весь час намагався догнати невловимий жолудь. І ось в черговий раз поспішаючи за своєю мрією, Скрет опиняється у відкритому космосі. Ця подія торкнеться всіх, в тому числі і Менні, Сіда, Дієго і інших героїв. Їм доведеться покинути свій будинок і відправитися в екзотичну пригоду.



Таємне життя домашніх тварин         



Цей мультик вже встиг завоювати серця дітей і дорослих по всьому світові. Дотепна історія про домашніх вихованців, яких господарі залишають на господарстві, йдучи по своїх справах. Якщо ви думаєте, що ваші улюбленці просто нудьгують в очікуванні - то ви помиляєтеся, насправді вони відправляються в захоплюючу пригоду. Головним героям мультфільму належить вступити в справжню сутичку з бандою вуличних тварин, яких очолює білий і пухнастий, але озлоблений кролик.



Angry Birds в кіно



Ви напевно знайомі з цією популярною грою і з її героями, а тепер вони перенесуться з ваших смартфонів і планшетів на екрани кінотеатрів. На одному дивовижному острові живуть симпатичні пташки, але якщо придивитися - вони зовсім не безневинні. Ред не вміє справлятися з гнівом і весь час злиться з будь-якого приводу. Чак іноді здається трохи божевільним, а Бомб вибухає, коли трапляється щось несподіване. Одного разу їхнє звичне життя закінчується, коли по сусідству поселяються зелені свинки. На тихому острові може розгорнутися справжня війна.



Кубо. Легенда про самурая



Головний герой мультфільму - відважний Кубо, який живе в невеликому селі і доглядає за своєю мамою. У його житті немає ніяких пригод, про які хлопець так мріє. Життя протікало нудно, поки до Кубо не прийшов дух з минулого. Цей привид нагадав герою, що він спадкоємець могутнього роду самураїв, і він зобов'язаний помститися. Тепер Кубо належить знайти чарівні обладунки його батька, щоб врятуватися від переслідувачів і помститися.



Повний розковбас



Цей мультик лише для дорослих, йому навіть присвоїли рейтинг 18+. Якщо ви не уявляєте, як таке може бути, то обов'язково подивіться цю комедію. Головні герої - їжа з супермаркету. Вони постійно шукають відповідь на питання: що відбувається, коли люди купують продукти і відносять їх додому. Одного разу їм все такі вдається дізнатися шокуючу правду.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article