Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: комедії 2016

ТОП 5: комедії 2016

multikino.com, 22.09.2016 17:38, (прочит: 2075 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд комедій, які вийшли цього року


Щоб розрядити дощову атмосферу осені, варто подивитися хорошу комедію. Якщо вам вже набридли старі класичні фільми, то пропонуємо вам кілька фільмів, які вийшли цього року.



Насильно милим не будеш



Комедія, яка розповідає про нелегке життя простого старшокласника на ім’я Харді. Через свою сором'язливість і невпевненість хлопець постійно стикається з різними проблемами. Він живе з матір'ю-алкоголічкою і улюбленим собакою. Але вихованець раптово захворює, і на його лікування потрібна значна сума. Харді придумує оригінальний спосіб по-швидкому заробити, а допомогти йому в цьому має нова подруга, яка прикидається стриптизеркою.



Ідеальний вибір



Головний герой цього фільму - ловелас на ім'я Чарлі. Цей хлопець звик, що дівчата ніколи йому не відмовляють: він чарівний, розумний і багатий. Чарлі навіть не замислюється про серйозні стосунки, його влаштовує життя холостяка, коли щоночі нова дівчина. Наш герой переконаний, що так буде завжди, і приймає парі своїх друзів, які сперечаються, що якщо він хоча б місяць буде зустрічатися з однією дівчиною, то змінить своїм принципам. Чарлі був упевнений у своїй перемозі, але коли зустрів чарівну Єву, вперше закохався по-справжньому.



Підтвердження



Сімейна комедія, яка змусить вас по-іншому поглянути на відносини з дітьми. Батьки маленького Ентоні вже давно в розлученні - мама знову вийшла заміж за багатія, а батько спився. Дивний збіг обставин змушує мати Ентоні звернутися до його рідного батька і попросити доглянути за сином кілька днів. Ентоні не в захваті - він не хоче проводити час з вічно п'яним батьком. Спочатку відносини батька і сина напружені, але поступово вони починають довіряти один одному, а у тата хлопчика з'являється можливість влаштуватися на хорошу роботу.



Пригоди двох нянь



У двох шкільних подруг дивні відносини - вони начебто дружать, але не втрачають можливості насолити один одному. Коли одна з них влаштовується на роботу нянею, другій стає завидно, і вона вирішує підставити подругу і зайняти її місце. Але друга дівчина теж непроста і відповідає на випад подруги.



Такса



Головним героєм цього забавного фільму є такса. В її житті було стільки пригод, скільки не змогла б винести людина. У фільмі буде розказана історія чотирьох абсолютно різних людей, які в різні періоди свого життя були господарями такси.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article