Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Серіали, про які ви ще не чули

Серіали, про які ви ще не чули

multikino.com, 22.09.2016 19:36, (прочит: 1330 раз, коментовано: 0 раз)

Найочікуваніші телесеріали осені


Осінь - улюблена пора всіх серіаломанів, і навіть якщо ви повертаєтеся в школу або університет, то вдома крім домашніх завдань на вас чекає порція нових телешоу. Цього року осінь принесе цікаві прем'єри, які ніяк не можна пропустити.



Молодий Папа



Кого можна уявити в ролі Папи Римського? Творці цього серіалу вибрали Джуда Лоу, і їхній вибір виявився дуже успішним. У серіалі ви побачите все закулісне життя Католицької церкви, а представляти вам її буде Ленні Белардо - вигаданий Папа. Перед глядачами розвернуться численні інтриги, таємниці і скандали Ватикану.



Табу



Британський історико-драматичний міні-серіал, дія якого розгорнеться на початку 19 століття. У центрі сюжету аферист, який повертається додому в Англію після тривалої поїздки в Африку. У рідні краї він привозить чотирнадцять вкрадених алмазів, і з їхньою допомогою буде мстити за смерть свого батька. Всім шанувальника Тома Харді буде дуже цікаво спостерігати за улюбленим актором, який в деяких епізодах бігає практично голим.



Стартап



Головний герой серіалу - агент ФБР Філ Раск, якого зіграв талановитий Мартін Фріман (доктор Ватсон з «Шерлока»). Філ займається розслідуваннями злочинів в світі фінансів, і не завжди сам грає за правилами. Одна зі справ зіштовхує його з сином головного підозрюваного, і розслідування переплітається зі справжньою сімейною драмою.



Останній кандидат



Новий політичний трилер з інтригуючим сюжетом. Під час одного з урочистих заходів відбувається теракт, в результаті якого гине президент і всі чиновники, які займають високі пости. Цей трагічний збіг обставин призводить до того, що крісло глави держави займає звичайний співробітник з кабінету міністрів.



Той, що виганяє диявола



Популярна тема, яка не дає спокою творцям численних фільмів жахів, тепер буде розкрита в серіалі. У центрі сюжету два абсолютно різних священика: у кожного з них свої погляди на церкву і обряди. Але їм все ж таки доведеться об'єднати свої зусилля, коли вони зіткнуться з черговим випадком демонічної одержимості.



Західний світ



Фантастичний серіал від НВО, дія в якому розгортається в недалекому майбутньому. Люди створили кілька футуристичних парків розваг, де всю механічну роботу виконують андроїди. Все йшло своєю чергою, поки в одному з парків не трапився збій, і роботи не перетворилися на вбивць.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article