Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кінопрем`єри вересня: частина 2

Кінопрем`єри вересня: частина 2

multikino.com, 19.09.2016 11:08, (прочит: 1581 раз, коментовано: 0 раз)

На що сходити в кіно в другій половині місяця


Ми вже писали про кінопрем'єри вересня, і сподіваємося, що ви встигли подивитися всі гідні фільми. Але вересень в самому розпалі, і на нас чекає ще два прем'єрних тижня. Сьогодні ми розповімо, на що варто сходити в кіно у другій половині вересня.



47 метрів під водою



Фільми про протистояння людини і страшного монстра - акули - завжди були популярні. І ось ще одна картина цієї тематики. Головні героїні фільму - дві сестри, які захотіли полоскотати нерви і вирушили на небезпечний атракціон, дайвінг з акулами. Але під час занурення дівчат рветься трос, який утримує клітину, і вона падає на дно. Сестри залишаються на глибині в компанії небезпечних хижаків.



Лелеки                    

                              



Колись лелеки виконували важливу місію - приносили сім'ям дітей. Тепер все змінилося, і вони працюють на службу доставки інтернет магазину. Одного разу лелека на ім'я Джуніор випадково «створює» незаплановану дитину, яку доведеться віднести в сім'ю. Чим обернеться пригода головного героя? Можливо завдяки цьому, лелеки повернутися до своєї істинної задачі на Землі.



Чудова сімка



Ремейк знаменитого однойменного фільму 1960 року. Класичний вестерн з кращими сучасними акторами. У центрі сюжету - група з семи відважних ковбоїв, які вирішили захистити жителів невеликого поселення від злочинної банди.



Любов і пінгвіни



Фантастична мелодрама, знята за всіма правилами французького кіно. Головна героїня картини - безнадійно закохана працівниця лабораторії, а предмет її обожнювання - професор, який нічого навколо не помічає. Коли його робота стає під загрозу, дівчина пропонує провести експеримент на ній, і їй в кров вводять гени пінгвіна.



Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів 2016



Цей щорічний найбільший кінофестиваль короткометражок вже в 10-й раз стартує в Україні. Участь у фестивалі беруть молоді та досвідчені режисери з усього світу, а потім міжнародна аудиторія вибирає з 10 фіналістів переможця. Не пропустіть фестиваль, і відчуйте себе членом журі, який впливає на долю переможця.



Світло між двох океанів



Закохана пара живе далеко від цивілізації - на австралійському острові. Вони мріяли завести дитину, але бажання обернулося трагедією. Однак доля непередбачувана, і деколи робить дивовижні подарунки. Одного разу герої знаходять на березі човен з немовлям, і вирішують залишити його собі.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

articles