Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що дивитися в кіно у вересні

Що дивитися в кіно у вересні

multikino.com, 12.09.2016 08:11, (прочит: 1672 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кіноновинок вересня 2016


Початок осені приносить нам не лише повернення за парти - вересень порадує кіноманів цікавими новинками. Сьогодні ми представимо вам огляд фільмів, на які варто сходити в кіно.



Служниця, прем'єра 8 вересня



Корейська трилер, який обіцяє стати гучним відкриттям сезону. Дії картини відбуваються в 30-ті роки двадцятого століття в Кореї. Пара шахраїв вирішує здійснити зухвалий злочин, і дівчина за планом відправляється на роботу в багатий маєток. Але спланована схема несподівано зривається, і план перетворюється на низку непередбачуваних подій. Фільм заснований на романі Сари Уотерс «Тонка робота».



Море у вогні, прем'єра 15 вересня



Документальна стрічка, яка розповідає про життя італійського вулканічного острова Лампедуза. Колись населення вело там розмірене життя, але останні десятиліття змінили звичний хід речей. Тепер острів перетворився у браму, якою користуються мігранти, спраглі кращого життя в Європі.



Нерв, прем'єра 15 вересня



Молодіжний трилер, в основі якого лежить однойменний роман Джинн Райан. За сюжетом фільму, головні герої вплутуються в нову популярну онлайн-гру під назвою «Нерв». Учасники цього захоплення зобов'язані виконувати різні завдання, які придумує таємна організація. За кожну виконану справу гравці отримують винагороду. Але з кожним раундом завдання стають все складніше і небезпечніше, і герої розуміють, що просто покинути гру у них не вийде. У головних ролях зірка «Американської історії жахів» і «Королев крику» Емма Робертс і Дейв Франко.



Дитина Бріджит Джонс, прем'єра 15 вересня



Довгоочікуване повернення легендарної Бріджит Джонс на великі екрани. На цей раз вона буде не одна, а, як зрозуміло з назви, з поповненням. За минулі роки наша улюблена героїня встигла зробити хорошу кар'єру, але особисте життя як і раніше залишається її слабким місцем. Закінчивши роман з містером Дарсі, Джонс виявляє, що вагітна. Але у Бріджит немає відповіді на головне питання - хто є батьком її майбутньої дитини.



Сноуден, прем'єра 15 вересня



Трилер, заснований на біографії Едварда Сноудена, американського спецагента, який скоїв найбільше викриття в історії. Сноуден наважився оприлюднити секретні папери, в яких розкривається головна таємниця США. Головний герой відкрив світові очі на те, що американський уряд веде тотальне стеження за громадянами США та інших країн.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article