Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Хлоя Морец заявила, що Кім Кардашьян не гідна її уваги

Хлоя Морец заявила, що Кім Кардашьян не гідна її уваги

, 08.09.2016 16:00, (прочит: 1896 раз, коментовано: 0 раз)

Юна актриса прокоментувала сварку з реаліті-зіркою


У недавньому інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter, Хлої Морец довелося в черговий раз відповідати на питання про сварку з Кім Кардашьян. На цей раз Хлоя, замість того, щоб дипломатично згладити ситуацію, вирішила відверто висловити свою позицію. На питання журналіста, Морец заявила, що «такі люди не гідні» її уваги.

Нагадаємо, що в березні цього року Кім Кардашьян і Хлоя Морец «обмінялися люб'язностями» в Twitter. Причиною стала публікація чергового «голого» селфі Кардашьян. Морец тоді зазначила, що жінка може досягти своєї мети і без демонстрації тіла - і то, що робить Кардашьян, не йде на користь молодому підростаючому поколінню. Кім, звичайно, не змогла стерпіти такого коментаря, і відповіла Хлої в різкій формі - вона натякнула, що завдяки цим коментарям Хлою, яку ніхто не знав до цього моменту, тепер хоч хтось знає.

В інтерв'ю The Hollywood Reporter, Хлоя Морец, обговорюючи цю гостру тему, сказала: «Я думаю, що приділила увагу людям, які не гідні моєї уваги. В якомусь сенсі я шкодую, що відреагувала на це фото, хоча я зовсім не шкодую про те, що написала».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Chloe Moretz