Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів, які зупиняють час

5 фільмів, які зупиняють час

, 06.09.2016 10:59, (прочит: 2237 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд дивовижних і захоплюючих фільмів на вечір


Якщо з початком осені прийшли дощі - це не привід засмучуватися. Що може бути краще, ніж укутатися в улюблений плед і подивитися відмінне кіно під звуки дощу? Сьогодні ми поговоримо про фільми, які немов змушують час зупинитися - ви не зможете відірвати погляд від екрану, поки не побачите фінальні титри.

Фонтан, 2006 рік



Головний герой фільму вчений, який мріє знайти Древо Життя, яке допоможе вилікувати будь-яку хворобу. Але він робить це не через корисливі мотиви, а в ім'я любові - його дружина смертельно хвора. Чоловік розривається: він хоче проводити якомога більше часу з коханою, але щоб здійснити мрію і подарувати дружині життя, він повинен важко працювати. У головних ролях Хью Джекман і Рейчел Вайс.

Август Раш, 2007 рік



Юний музикант на ім'я Август Раш талановитий не по роках - його музика заворожує кожного. Такий дар хлопчикові зробили його батьки, які також були музикантами. Але життя обернулося так, що Август ріс в притулку. Тепер він горить бажанням відшукати своїх маму і тата, і він упевнений, що в цій справі йому може лише музика.

Весна, літо, осінь, зима ... і знову весна, 2003 рік



Філософська притча, яка розповідає вічну історію перебігу життя. У центрі картини два ченці - вчитель і його учень, які разом переживають зміну пір року і намагаються впоратися з ходом життя. Молодому учневі належить вперше пізнати випробування життя: втрату невинності, любов, заздрість і одержимість, а також ціну спокути.

Хронос, 1985 рік



Грандіозна робота в жанрі документального кіно. При цьому картину знімали для кінотеатрів, тобто ви побачите дивовижні кадри, які супроводжує шикарна музика. Головними героями фільму стали найбільші твори людини і природи, які існують протягом століть і зберігають в собі історію минулих епох.

Ведмідь, 1988 рік



Зворушлива історія про трагічний випадок - маленьке ведмежа втратив свою матір, і був змушений тинятися по лісі сам по собі. У цей час мисливці відкрили сезон полювання, і вишукують нову здобич. Ведмедик випадково зустрічає дорослого пораненого ведмедя, який не дуже радий новому знайомству. Відносини складаються непросто, але мисливці і собаки, які нишпорять по лісі, виявляються страшніше. Ведмедям доведеться пережити разом не одне випробування, найскладнішим з яких стане неминуче зіткнення з людьми.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article