Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільми, які допоможуть зрозуміти людину

Фільми, які допоможуть зрозуміти людину

multikino.com, 05.09.2016 14:18, (прочит: 1619 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, заснованих на психоаналізі


Сьогодні представляємо вам кілька фільмів, які змусять вас задуматися про себе і проаналізувати життя.



Сором, 2011           



Провокаційна історія про залежність, байдужість і втому. Герой не може впоратися з почуттям апатії до життя, його все частіше відвідують думки про безглуздість відносин, про принизливі сварки, які тягнуть за собою передбачувані примирення, про нелюбиму і одноманітну роботу в офісі. Фільм змусить вас проаналізувати власне життя і відчуття.



Трилогія «Рай», 2012-2013



Це серія з трьох картин, які розповідають історію життя трьох жінок: Любові, Віри і Надії. Кожна з героїнь переживає складний момент в особистому житті. Жінки ведуть виснажливу внутрішню боротьбу з проблемами з минулого. Фільми зачіпають переживання, знайомі кожній людині, яка зберігає в собі невирішену проблему.



Там, де живуть чудовиська, 2009



Фільм стане справжнім підручником з психології дітей. Його рекомендують до перегляду вчителям і молодим батькам. Незважаючи на те, що картина призначена для дітей, тільки дорослі зможуть по-справжньому її зрозуміти і осмислити. Після перегляду фільму таємні думки і підсвідомість дитини відкриються для вас з нового боку.



Відраза, 1965



Дуже складний фільм, який зачіпає фрейдистську тему. Головна героїня картини в дитинстві постраждала від насильства близької людини, і тепер, будучи дорослою жінкою, вона не може впоратися з відразою до протилежної статі.



Наука сну, 2006



Всім відомо, що сновидіння - це прояв нашого несвідомого. Фільм показує сни головних героїв, які можуть перетікати в реальність. Тепер те, що було приховано в їхніх умах, виходить назовні і змушує задуматися про пережите.



Щось не так з Кевіном, 2011



Картина зачіпає гостру тему взаємовідношення матері і дитини. У головній ролі неповторна Тільда Суїнтон. Так вийшло, що героїня народила сина, але так його і не полюбила. Дитина відчуває це, хоча мати намагається бути для нього найкращою в усьому.



Персона, 1966



Знаменита актриса під час чергового спектаклю несподівано замовкає. Вона відмовляється говорити або просто не може - невідомо. Після звернення до фахівців з'ясовується, що жінка абсолютно здорова, але вона все також зберігає мовчання.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article