Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мультфільми 2016 року: що варто подивитися

Мультфільми 2016 року: що варто подивитися

multikino.com, 30.08.2016 11:21, (прочит: 2810 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд нових мультфільмів для дітей і дорослих


Іноді навіть дорослим хочеться відкласти в сторону блокбастери і детективи і зануритися в чарівний світ мультфільмів. Сьогодні ми пропонуємо вам нові мультфільми 2016 року, які можна подивитися і в компанії дитини, і самостійно - ви точно не пошкодуєте.



Риб'ячі історії



Добрий пригодницький мультфільм, який розповість про міцну дружбу чотирьох вірних друзів. За сюжетом, восьминіг на ім'я Оллі пропав після нападу акули. Двоє друзів восьминога вирішують за будь-яку ціну відшукати зниклого, а на допомогу до них викликається відважний скат. Друзям належить подолати свій страх перед незвіданим океаном і його таємничими мешканцями. Ця захоплююча історія про морських мешканців стане відмінним варіантом для проведення сімейного вечора перед екраном.



Перната банда



Мультфільм розповідає про пригоди маленького папуги Куко, який відправляється в довгу подорож. Покинути рідний дім його змусили бандити, які напали на його сімейний цирк. Дати відсіч зловмисникам зможе тільки улюблений телегерой Куко - хоробрий Ель Американо, саме на його пошуки в далекий Голлівуд і відправляється папуга.



Барбі і команда шпигунів



Хто не знає цю улюбленицю всіх дівчаток? Барбі в черговий раз на екрані, і не одна, а з цілою командою шпигунів. Барбі та її кращі подруги стали успішними гімнастками і живуть захоплюючим життям. Однак в цій історії їм доведеться пережити неймовірну пригоду: директор найбільшого шпигунського агентства запрошує дівчат на роботу. Для них є спеціальне секретне завдання - зловити злочинницю, яка влаштовує великі пограбування і постійно йде від покарання. Подруги розуміють, що місія непроста, але відважно беруться за нову справу.



Кунг-фу Панда 3



Панда на ім'я По колись був смішним і незграбним ведмедем, а тепер став справжнім майстром кунг-фу. Разом з друзями По захищає своє місто від лиходіїв, і допомагає своєму прийомному батькові працювати в ресторані. В один із днів По несподівано зустрічає свого рідного тата, який довгі роки його шукав. Разом з батьком По відправляється в село, де живуть такі ж панди як він і вирішує залишитися там назавжди. Але над новим домом По нависає загроза - лиходій по імені Кай йде туди, щоб розібратися з майстром кунг-фу. На По чекає нелегке завдання - навчити всіх панд майстерності кунг-фу, щоб разом протистояти лиходієві.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

articles