Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі мультфільми 2016 року

Кращі мультфільми 2016 року

multikino.com, 19.08.2016 10:35, (прочит: 6764 раз, коментовано: 0 раз)

Якщо колись, в ранній юності, нам хотілося бути якомога старшими і брутальнішими, то з роками розумієш, що все частіше хочеться повернутися у безтурботне дитинство, хочеться поганяти в дворі, радіти мильним бульбашкам і дивитися мультфільми. 


Щодо «поганяти в дворі і потішитися бульбашками» – ми не впевнені, а ось щодо мультиків – запросто! А чому б і ні?! Тим паче, якщо у вас є діти – вмощуйтеся зручніше і дивіться разом мультфільми 2016 року. 



1. Секрети домашніх тварин





Від творців мультфільму «Нікчемний Я» нас чекає історія про життя маленьких пухнастих домашніх улюбленців, їх справжні пригоди, які починаються, коли господарі йдуть на роботу. Герої мультфільму об’єднують свої зусилля, коли дізнаються, що кролик Сніжок організував армію покинутих тварин, які хочуть помститися тим, хто живе разом зі своїми господарями.



2. Робінзон: Дуже заселений острів





Пам’ятаєте казку про Робінзона? У цьому мультфільмі ви познайомитеся зі справжнім Робінзоном Крузо і островом, на якому живе герой. Що цікаво - тут живе безліч друзів відлюдника: папуга Вівторок, забавний хамелеон, милий тапір та інші веселуни.



3. Панда Кунг Фу – 3





У цій частині наша панда зустрінеться зі своїм справжнім батьком і разом вони відправляться у велике селище панд, де живуть їхні родичі. Як і варто було очікувати, ідилія в їхніх стосунках продовжиться до моменту, поки на них не нападе злодій Кай, тоді всі родичі По стануть на захист мистецтва кунг-фу.



«Мультикіно», як і ви, обожнює пригоди невгамовної білочки, тому під номером три у нашому списку:



4. Льодовиковий період: Курс на зіткнення





Продовження знаменитої історії пригод улюбленців мільйонів - Сіда, Мені, Дієго і білки Скрета. Нові пригоди, місця і знайомства – все це чекає в мультфільмі «Льодовиковий період: Курс на зіткнення».



5. Зоотрополіс





Це один з найбільш очікуваних мультиків цього року. За сюжетом, у місті поселяється зайчиха Джуді Хопс, яка починає працювати в поліції. Її напарник – хитрий лис Нік Вайлд. Вони повинні розкрити важливу справу, від вирішення якої залежить доля багатьох жителів Зоотрополіса. До слова, в озвучці мультфільму брала участь співачка Шакіра!



6. Елвін та бурундуки: Бурундомандри





Історія про те, що будундучки хочуть зберегти свою сім’ю і коли Дейв їде в Майамі зі своєю дівчиною і коробочкою з каблучкою в кишені, герої намагаються перешкодити йому. Що трапиться з героями – дізнаєтеся за переглядом мультфільму.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

мультфільми 2016, мультики, рейтинг