Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Актори, які виросли на наших очах

Актори, які виросли на наших очах

multikino.com, 14.08.2016 23:22, (прочит: 4750 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо акторів, які з самого дитинства з'являлися на екрані


Спочатку ми бачили їх на екрані зовсім маленькими або юними, а тепер вони вже справжні професіонали акторської професії. Цим дітям довелося пережити випробування славою, і їхнє життя дуже відрізнялося від звичайного життя школярів. Роки свого дитинства вони проводили не за грою з друзями, а на нескінченних кастингах і знімальних майданчиках. Але зараз, згадуючи про нелегкі часи, ніхто з них про це не шкодує - адже тоді вони укладали фундамент своєї зоряної кар'єри. Сьогодні ми згадує знаменитих акторів, які знімалися в кіно з самого дитинства.

Крістіан Бейл



Крістіан Бейл, якого зараз ми знаємо як Темного лицаря, вперше з'явився в кіно в 12-річному віці. Його першою роллю став цесаревич Олексій в серіалі «Анастасія: Таємниця Анни». Потім він зіграв друга головного героя у фільмі «Міо, мій Міо» російського режисера Володимира Грамматикова. Але справжня всесвітня слава до Крістіана прийшла в 1987 році, коли акторові виповнилося 13 - сам Стівен Спілберг вибрав його з чотирьох тисяч претендентів на головну роль в картині «Імперія Сонця».

Наталі Портман



Цю актрису ми всі знаємо як неповторну Матильду з «Леона» Люка Бессона. Наталі було лише 12 років, коли вона прокинулася знаменитою на весь світ. Створений нею образ юної дівчини з чорним каре, стрічкою на шиї, в важких черевиках і з сигаретою між пальців став настільки культовим, що популярний і в наші дні. Наталі не раз розповідала, що її батьки з величезним трудом дали згоду на її участь в картині, і навіть після цього зі сценарію довелося вирізати кілька сцен. Після зйомок в «Леоні» батьки наполягли на продовженні навчання Портман, і тому її наступні ролі припали вже на дорослий етап життя.

Кірстен Данст



Свою першу роль актриса зіграла в 7 років - вона з'явилася в картині «Вогнище марнославства» як дочка персонажа Тома Хенкса. Вже через три роки Кірстен ділила знімальний майданчик з Бредом Піттом і Томом Крузом, знімаючись в драмі «Інтерв'ю з вампіром». Тоді їй навіть пощастило цілуватися з Піттом, але, за словами Данст, їй не сподобалося.

Леонардо Ді Капріо



Початок кар'єри одного з найуспішніших сучасних акторів починався типово: спочатку зйомки в рекламі, потім в дитячих телешоу. Коли Лео виповнилося 14, він твердо вирішив стати актором, і батьки знайшли для нього агента. Тоді ДіКапріо отримав роль в серіалі «Ізгої», і познайомився з Тобі Магуайром, з яким вони дружать досі. Також молодому акторові дісталася роль в знаменитій «Санта-Барбарі». Пізніше Лео почав вибирати більш серйозні картини, і знявся в драмі «Життя цього хлопця», а потім в «Що гризе Гілберта Грейпа» з Джонні Деппом. Після цього кар'єра ДіКапріо почала стрімко йти в гору.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article