Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сутінки 2: Молодий місяць

Сутінки 2: Молодий місяць

M.F. FaraoN, 20.12.2008 21:06, (прочит: 40775 раз, коментовано: 2 раз)

Режисер «Золотого компасу» зніме продовження «Сутінків».

Summit Entertainment офіційно оголосила ім'я режисера сіквелу вампірської саги «Сутінки», що вийшла недавно в світовий прокат. Очолить зйомки продовження під назвою «Молодий місяць» ("New Moon") по другій книзі-бестселеру Стефанії Майєр — Кріс Уейтц. Студію, мабуть, не збентежив домашній провал «Золотого компасу» ($70 млн. зборів при 180-мільйонному бюджеті).

«Молодий місяць» продовжить історію Белли, яка шукає дружби з Джейкобом Блеком, щоб заглушити те спустошення, яке виникло в душі дівчини після раптового від'їзду Едварда. Вона і не підозрює про те, що Блек теж вампір, але з набагато не безпечнішого клану, ніж аристократи, до яких належало сімейство Едварда.

Також підтверджена і дата виходу сіквелу – 20 листопада 2009. Причому, на відміну від «Сутінків», що вийшли в прокат у відсутність серйозних конкурентів, «Молодому місяцю» буде з ким позмагатися: того ж дня на екрани Америки вийдуть «Шерлок Холмс» Гая Річі, іспансько-британський мультфільм «Планета 51» і нова версія «Three Stooges» від братів Фарреллі.

Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно