Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів, які розширюють свідомість

5 фільмів, які розширюють свідомість

multikino.com, 08.08.2016 23:57, (прочит: 4011 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо фільми, які варто подивитися ще раз


У кожного з нас їсть свої улюблені фільми, які ми готові переглядати знову і знову. У чому секрет таких шедеврів? Можливо, в гарній картинці, геніальних акторах, закрученому сюжеті. Іноді буває і так, що з кожним переглядом кінофільму ви відкриваєте для себе все більше деталей, які раніше не помічали. Сьогодні ми пропонуємо огляд 5 фільмів, які можна віднести до цієї категорії. Якщо ви їх ще не бачили, обов'язково подивіться.



Інша земля, 2011                     



Фантастична драма, події якої розгортаються в ніч, коли вчені виявили ідентичну Землі планету. У цю ніч трапляється не тільки це феноменальне відкриття, а й через трагічну випадковість, перетинаються життя юної студентки і композитора. Ця зустріч буде мати величезний вплив на їхні життя.



Ігри розуму, 2001.



Геніальний фільм, який свого часу завоював чотири "Оскара". У головних ролях тут талановитий Рассел Кроу і дивовижна Дженніфер Коннелі. Сюжет заснований на реальній трагічній історії життя видатного математика, в якій було так багато всього.



Планета Ка-Пекс, 2001



У головній ролі неповторний Кевін Спейсі, який зіграв загадкового незнайомця для всього світу. Одного разу герой потрапляє в психіатричний інститут, і запевняє всіх, що він прилетів з іншої планети. Лікарі не вірять словам нового пацієнта, але їм так і не вдається розгадати його таємницю. Дивно зворушлива картина, яка змушує переглянути своє ставлення до багатьох речей.



Догвілль, 2003



Фільм зроблений в неповторній манері Ларса фон Трієра, і це, безсумнівно, одна з кращих робіт Ніколь Кідман. Головна героїня випадково потрапляє в маленьке провінційне містечко, шукаючи порятунку. Місцеві жителі спочатку з радістю викликаються допомогти нещасній дівчині, але поступово відкривається їхня істинна сутність, жорстока і безжальна. Дівчина до останнього буде терпіти немислимі знущання, які придумали її нові сусіди, але рано чи пізно терпіння закінчується у всіх.



Транс, 2013



Драматичний трилер, зі специфічним сюжетом і по-справжньому гіпнотичною атмосферою. Головний герой упустив дуже дорогу картину, за якою мав стежити. Він втратив пам'ять і не знає, що з ним сталося. Його викрадають бандити, щоб самим заволодіти картиною, і наймають гипно-терапевта, який повинен змусити головного героя відновити пам'ять.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

article