Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дайан Крюгер пішла від Джошуа Джексона через переїзду в Нью-Йорк

Дайан Крюгер пішла від Джошуа Джексона через переїзду в Нью-Йорк

, 02.08.2016 16:00, (прочит: 1527 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса не змогла змиритися з життям в США


Нещодавно стало відомо, що ще одна голлівудська пара розірвала свої відносини. Тепер стали відомі подробиці розставання - виявляється, Дайан Крюгер прийняла рішення піти від бойфренда Джошуа Джексона через переїзд. Актриса так і не змогла змиритися з життям в Нью-Йорку.

Також західні видання повідомляють, що пара почала жити окремо ще пів року тому, і навіть нелегке для Дайан рішення переїхати з Парижа в Нью-Йорк не врятувало відносини (а, в якійсь мірі, навпаки, прискорило кінець). Раніше в інтерв'ю Дайан Крюгер називала переїзд в Нью-Йорк, де її тепер уже колишній бойфренд бере участь в постановці п'єси «Розумні люди», «великим кроком у доросле життя». 

«Дайан дуже незалежна, і тому в кінці кінців її почало дратувати рішення виїхати з Парижа, щоб бути з Джошуа. Вона не має жодних ілюзій щодо Голлівуду, їй не подобається виходити в світ як половина зоряної пари, їй необхідний власний простір», стверджує джерело видання Grazia. «Цей переїзд мав або все виправити, або все зруйнувати - і, в кінцевому підсумку, він зламав їх. Серце Джошуа розбите».



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Diane Kruger, Joshua Jackson