Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

«Рим» на великому екрані

«Рим» на великому екрані

M.F. FaraoN, 04.12.2008 20:04, (прочит: 2384 раз, коментовано: 0 раз)

Ще один серіал готується підкорити великий екран.

Творець серіалу «Рим» Бруно Хеллер сподівається влаштувати своєму дітищу гідні похорони у вигляді фінального кіно-театрального релізу, який підсумував би телевізійний шедевр. Історична драма прожила два сезони на НВО. Перший сезон зумів не загубитися в хвості завершальних серій «Клану Сопрано».

Через високі витрати на виробництво продюсери нехотячи схвалили продовження шоу, а потім відмінили серіал. Проте, яке ж було їх здивування, коли рейтинг «Риму» знизився зовсім трохи, що довело його право на існування і без супроводу «Клану Сопрано». Далі прослідували престижні призи – перший сезон «Риму» отримав чотири винагороди Emmy Awards, другий, – три винагороди і чотири номінації.

Стало ясно, що рішення про закриття було дуже поспішним, але змінити що-небудь було вже неможливо: декорації зруйновані, а контракти з акторами розірвані.

По первинній задумці Хеллера другий сезон закінчувався смертю Брута, дія третього і четвертого повинно була відбуватися в Єгипті, а п'ятого – в Палестині, в епоху зародження християнства.

Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно