Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Елізабет Бенкс порівняла Дональда Трампа зі своєю героїнею з «Голодних ігор»

Елізабет Бенкс порівняла Дональда Трампа зі своєю героїнею з «Голодних ігор»

, 30.07.2016 12:00, (прочит: 1734 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса порівняла політика з жорстокою Еффі Бряк з фільму


Елізабет Бенкс, яку багато хто знає як Еффі Бряк з трилогії «Голодні ігри», зробила несподівану заяву про Дональда Трампа. Актриса порівняла свою героїню, яку не можна назвати зразком моральності, з кандидатом в президенти США.

Багато зірок днями відвідали званий вечір Національної Демократичної партії, за яку виступає головна суперниця Трампа Хіларі Клінтон. Не секрет, що більшість голлівудських зірок підтримують саме її, і Бенкс не виняток. Вона вирішила прокоментувати витівку Дональда, коли той минулого тижня піднімався на сцену від Республіканської партії під пісню We Are the Champions.

«Я звичайно не говорю про Дональда Трампа нічого подібного, - заявила актриса. - Але це було вже занадто. І я готова повторити це зараз. Кампанія Трампа так зациклена на грошах. Деякі з вас знають мене по «Голодним іграм», де я виконала роль Еффі Бряк - жорстокої, відірваної від реальності телезірки, яка носить божевільні перуки і вибухає довгими промовами про жорстокість. Коли я минулого тижня стежила за тим, що відбувається в Клівленді, то подумала: «Ой, та це ж моя героїня».



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Elizabeth Banks