Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів з несподіваним фіналом

5 фільмів з несподіваним фіналом

multikino.com, 27.07.2016 16:27, (прочит: 1080 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, розв'язку яких важко передбачити


Спекотне літо в самому розпалі, і якщо ви не хочете виходити з дому до вечірньої прохолоди і темряви, потрібно знайти цікаве заняття. Пропонуємо вам скористатися вільним часом і подивитися вартісне кіно. Сьогодні ми розповімо вам про фільми, сюжет яких інтригує, а розв'язка здивує кожного. Також пропонуємо вам влаштувати власний кінотеатр на свіжому повітрі - беріть ноутбуки та планшети, і відправляєтеся дивитися фільми під зоряним небом, кращого часу для цього, ніж літній вечір ви не знайдете.

Невідомий / Unknown, 2011 рік



Головний герой фільму потрапляє в страшну ситуацію - прокинувшись після тривалої коми, він з жахом розуміє, що його особистість забрала інша людина. Чоловік зіштовхується з нерозумінням і недовірою - його не впізнає навіть власна дружина. У будь-що, герой вирішує дізнатися правду і довести, ким він є насправді. На допомогу йому приходить зовсім стороння людина - дівчина-таксист. Головні ролі у фільмі виконали Ліам Нісон і Дайан Крюгер.

Ілюзія польоту / Flightplan, 2005 рік



Головна героїня у виконанні неповторної Джоді Фостер знаходиться на борту літака, вона летить з Берліна в Нью-Йорк. Разом з жінкою, яка нещодавно втратила свого чоловіка і досі не оговталася від трагедії, летить її 6-річна донька. Несподівано героїня виявляє, що її дитина безслідно зникла. Ніхто з пасажирів літака і екіпажу не вірить жінці, і переконують її, що ніякої дівчинки на борту не було. Героїня починає сама сумніватися в своїй осудності, але все ж вирішує розгадати цю загадку.

Дім марень / Dream House, 2011 рік



Цей фільм може похвалитися відмінним акторським складом - Деніел Крейг, Рейчел Вайс і Наомі Уоттс. Детективний трилер про сім'ю, яка в пошуках тихого життя переїжджає в провінційне містечко. Однак подружжю з двома дочками належить відчути справжній жах - виявляється, що раніше в їхньому новому будинку було скоєно жорстоке вбивство. Жінка, яка живе по сусідству з новими мешканцями, розповідає, що маніяк, який скоїв цей жахливий злочин, досі не поніс покарання і знаходиться в місті.

Не кажи нікому / Ne le dis à personne, 2006 рік



Французький трилер з хитро закрученим сюжетом. Дружина головного героя була вбита вісім років тому, але він до цих пір не прийшов в себе після втрати. Маніяк, який вбив жінку, заперечував свою причетність, але його все ж відправили до в'язниці. Тепер поліція відновлює справу про вбивство, так як на тому ж місці знайшли ще два трупи. Тим часом, головний герой отримує електронний лист від своєї вбитої дружини.

Полонянки / Prisoners, 2013 рік



У невеликому містечку трапляється справжня трагедія - безслідно зникають дві маленькі дівчинки. Поліція в тупику, так як ніяких слідів і зачіпок немає. Батько однієї зі зниклих дівчаток вирішує розібратися своїми силами. Головні ролі виконали Х'ю Джекман і Джейк Джилленхол.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article