Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Цікаві факти про фільм «Загін самогубців»

Цікаві факти про фільм «Загін самогубців»

, 21.07.2016 12:55, (прочит: 2952 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо цікаві факти про майбутню гучну прем'єру


Зараз середина літа, і багато довгоочікуваних фільмів вже встигли вийти на великі екрани. Якщо ви не встигли застати їх в кінотеатрах, то після офіційних релізів зможете подивитися їх вдома. Але попереду ще півтора жарких місяці, які також порадують нас своїми потужними кінопрем'єрами. І їх точно ніяк не можна пропустити.



Сьогодні ми вирішили розповісти про один з найбільш очікуваних фільмів не тільки цього літа, але і всього 2016 року - фантастичний блокбастер «Загін самогубців». Світова прем'єра картини призначена на 3 серпня, а в український прокат кінострічка надійде вже наступного дня, 4 серпня. Отже, якщо ви не розумієте, чому цей фільм варто обов'язково подивитися, ми постараємося вас переконати.

Фільм «Загін самогубців», який режисирував Девід Ейєр, заснований на однойменному коміксі від DC Comics. Картина стане третьою за рахунком з розширеного всесвіту DC - їй передували такі фільми як «Людина зі сталі» і «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості».

За сюжетом оригінального коміксу, американський уряд в боротьбі за безпеку країни йде на ризиковані дії. Вони збирають команду з лиходіїв, які відбувають своє покарання за найжахливіші злочини. Ці супер лиходії повинні виконати важливу місію, яку більше нікому довіряти не можна. Уряд не дарма вибирає для свого спеціального завдання саме злочинців - адже вони мають унікальні надздібності, а також, в разі провалу операції, уряд зможе перекласти всю відповідальність на них. І, звичайно, якщо хтось із лиходіїв загине в ході виконання місії, їх буде зовсім не шкода.



Головні ролі в майбутньому фільмі виконають провідні голлівудські актори. Уїлл Сміт з'явиться в ролі Дедшота, Кара Делевінь зіграє Джун Мун, Марго Роббі втілить образ Харлі Квінн, подружки Джокера, ну а самого Джокера зіграє Джаред Лето. Саме роль Джареда є одним з найбільш цікавих перевтілень фільму, адже цього культового персонажа свого часу грали тільки кращі актори - Джек Ніколсон в картині Тіма Бертона 1989 року, і Хіт Леджер у фільмі Крістофера Нолана «Темний лицар» 2008 року. Так що бурхливі обговорення образу Джареда Лето і очікування його появи на екрані досить виправдані.



Творці фільму «Загін самогубців» розгорнули одну з наймасштабніших промо кампаній. У мережі можна знайти різноманітні постери з персонажами картини, кілька офіційних трейлерів до фільму, а також численні фанатські ролики і відео зі зйомок кінофільму.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Suicide Squad, article