Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Гучні кінопрем`єри липня

Гучні кінопрем`єри липня

multikino.com, 18.07.2016 19:18, (прочит: 1351 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, які не можна пропустити


Половина липня вже пройшла, порадувавши нас відмінним кіно. Попереду на нас чекають ще два спекотних липневих тижня, які також принесуть довгоочікувані кінопрем'єри. Сьогодні ми розповімо вам про фільми липня 2016, які не можна пропустити.

Рівні, прем'єра 21 липня



Фантастична мелодрама, основою для якої стала культова антиутопія Дж. Оруелла «1984». Головні ролі у фільмі виконали Крістен Стюарт і Ніколас Холт. Сюжет розгортається в майбутньому, де всі люди рівні і живуть в «Колективі». У цьому світі більше немає хвороб, воєн, злиднів і несправедливості. Однак немає і емоцій - люди не відчувають дружби, любові, радості і печалі. Деяким жителям «Колективу» не пощастило - вони підхопили так званий «Синдром Громадської Свідомості», і в них прокидаються почуття. Два головних герої, Сайлас і Ніа, зближуються і вступають в заборонені стосунки, які приведуть до незворотних наслідків.

Світське життя, прем'єра 21 липня



Нова довгоочікувана картина від Вуді Аллена. У головних ролях ви побачите Блейк Лайвлі, Джессі Айзенберга і Крістен Стюарт. Дія розгортається в Голлівуді 30-х років минулого століття. Молодий хлопець приїжджає в долину в пошуках роботи і здійснення американської мрії. Несподівано для себе герой потрапляє у вир бурхливого світського життя Лос-Анджелеса.

Стартрек: Нескінченність, прем'єра 21 липня



Продовження знаменитої фантастичної франшизи. До своїх головних ролей повернутися Кріс Пайн і Закарі Куїнто. Події фільму розгортатимуться після двох років з початку місії «Ентерпрайза». Екіпаж корабля переживає атаку прибульців і зазнає аварії на незнайомій планеті. Героям належить вижити на чужій землі і протистояти новому ворогові.

Джейсон Борн, прем'єра 28 липня



П'ятий фільм знаменитої серії за участю Метта Деймона. Крім зірки франшизи в картині також взяли участь Алісія Вікандер, Джулія Стайлз, Томмі Лі Джонс. У новому фільмі на Борна чекає боротьба з самим собою - головний герой втрачає пам'ять, і не пам'ятає нічого про себе. Все що у нього є - це його вміння володіти зброєю, знання небезпечних бойових прийомів і декількох мов.

Йогануті, прем'єра 28 липня



Фільм, який зібрав цілу сім'ю: Джонні Деппа, його дочку Лілі-Роуз, і колишню дружину Ванессу Параді. За сюжетом, дві школярки, які без розуму від йоги, готуються битися з древніми силами зла. На допомогу в боротьбі за порятунок світу до них приходить знаменитий мисливець за головами.

Неоновий демон, прем'єра 28 липня



Картина розповість про юну дівчину, яка мріє стати супермоделлю і відправляється підкорювати Голлівуд. Однак це не мила історія успіху, а трилер - дівчина зустрічає на шляху групу фанатиків, які готові на жахливі речі через свою ненависть і заздрість. У головній ролі Ель Фаннінг.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article