Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 акторів, які втратили свій шанс

5 акторів, які втратили свій шанс

multikino.com, 18.07.2016 19:32, (прочит: 2118 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо зірок, які відмовилися від культових ролей в кіно


Зараз складно уявити, що такі знамениті фільми як «Матриця», «Форрест Гамп» або «Індіана Джонс» могли виглядати зовсім інакше. Актори, які зіграли в цих картинах, могли там не з'явитися, а їхнє місце зайняли б зовсім інші зірки. Сьогодні ми згадаємо 5 акторів, які свого часу відмовилися від культових ролей в кіно і упустили свій шанс. Прочитавши нашу статтю, переглянете який-небудь фільм і уявіть собі, яким би він міг бути.

Форрест Гамп



Роль цього знаменитого персонажа з екранізації Роберта Земекіса могла дістатися не Тому Хенксу, а Джону Траволті. Саме цього актора режисер хотів бачити головним героєм свого фільму. Однак Траволта відмовився від ролі, а потім, за словами актора, неодноразово про це шкодував.

Чорна вдова



Роль цієї героїні з екранізації коміксів Marvel могла б дістатися не Скарлетт Йоханссон, а британській красуні Емілі Блант. Творці фільму «Залізна людина 2» пропонували акторці спробувати свої сили в супергеройському блокбастері, але Блант в той час була зайнята на інших проектах.

Нео



Чи можете ви уявити головним героєм «Матриці» когось крім Кіану Рівза? Це дуже складно. Проте його місце міг зайняти Уїлл Сміт - саме йому пропонували зіграти цю знамениту роль режисери Вачовські. Актор відмовився від фільму, а пізніше зізнавався, що «міг все зіпсувати», якби прийняв пропозицію.

Джейсон Борн



Виявляється, Метт Деймон був далеко не першим у черзі на головну роль в «Ідентифікації Борна». Режисер фільму розглядав таких акторів як Рассел Кроу і навіть Сильвестр Сталлоне, але обрав Бреда Пітта. Той, в свою чергу, відхилив пропозицію і вибрав інший трилер - «Шпигунські ігри». У підсумку, Джейсон Борн у виконанні Деймона отримав ще кілька фільмів, а картина з Піттом не завоювала обіцяного уваги.

Індіана Джонс



Здавалося б, вибір Харрісона Форда на роль цього героя був очевидний. Однак сценарист фільму Джордж Лукас хотів бачити свого персонажа у виконанні Тома Селллека, зірки телесеріалу «Приватний детектив Магнум». Актор відмовився від пропозиції Лукаса, вирішивши зберегти вірність телебаченню. У підсумку, за три тижні до початку зйомок «Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега», Стівен Спілберг умовив Лукаса взяти Харрісона Форда.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article