Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Деніел Редкліфф розповів про боротьбу з алкоголізмом

Деніел Редкліфф розповів про боротьбу з алкоголізмом

, 05.07.2016 22:00, (прочит: 1959 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка "Гаррі Поттера" зізнався, що страждав від згубної залежності


Шкідливі звички і згубні пристрасті не рідкість в Голлівуді, зірки звикли так справлятися зі своїми проблемами. Виявилося, що в числі любителів випити був і Деніел Редкліфф.

У недавньому інтерв'ю британському іздданію The Telegraph, зірка "Гаррі Поттера" зізнався, що довгий час страждав від алкогольної залежності. На думку актора, причиною тому була депресія, яка розвинулася у нього в зв'язку зі славою, що обрушилася після виходу «Гаррі Поттера».

Актор також зазначив, що іноді і на знімальному майданчику він з'являвся в нетверезому вигляді. Деніел зізнався, що він належить до розряду людей, які не вміють випивати - і що через згубну пристрасть життя його перетворювалося в хаос, в якому він себе не пам'ятав. А перемогти алкогольну залежність йому допоміг спорт.

Як розповів сам Редкліфф, одного разу він раптом усвідомив, що поки займається спортом, йому не хочеться вживати алкоголь. Зрозумівши це, він почав щодня ходити в спортзал і посилено тренуватися. Зараз Деніел з гордістю заявляє, що вже 3 роки не п'є спиртне.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Daniel Radcliffe