Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Серіали з високим рейтингом

ТОП 5: Серіали з високим рейтингом

multikino.com, 04.07.2016 20:36, (прочит: 3311 раз, коментовано: 0 раз)

Серіали, які варті вашої уваги


Що може бути краще, ніж розслабитися після важкого дня і подивитися цікавий серіал. Влітку, коли більшість популярних шоу йде на канікули, особливо важко знайти щось вартісне. Якщо ви також зіткнулися з цією проблемою, ми запропонуємо її рішення. Сьогодні ми робимо огляд 5 захоплюючих серіалів з високим рейтингом, про які ви могли не знати.



Крах, 2013 рік              



Зараз цей серіал налічує 3 сезони. У головних ролях тут зірка «Секретних матеріалів» Джилліан Андерсон і улюбленець фанатів «50 відтінків сірого» Джеймі Дорнан. Сюжет розгортає в містечку на півночі Ірландії. Жителі міста змушені жити в страху, який їм вселяє серійний вбивця. Маніяк відомий своєю особливою жорстокістю, з якою він вбиває своїх жертв. На допомогу місцевим жителям приходить детектив, яка готова на все, щоб розкрити це страшне діло.



Коханці, 2014 рік



За два роки і три сезони цей серіал встиг заробити три «Золотих глобуса», що говорить багато про що, з огляду на конкуренцію на телебаченні. Як випливає з назви, це історія про драматичний любовний зв'язок чоловіка і жінки. Випадок зводить одруженого письменника і заміжню офіціантку, яка нещодавно втратила дитину. Наслідки роману позначаться на всіх близьких коханців.



Зниклий безвісти, 2014 рік



Британська сім'я вирушила на чемпіонат світу з футболу 2006 року до Франції. Під час масових заворушень на вулиці вони втрачають свого сина. Пара не змогла пережити втрату, це зруйнувало їхній шлюб. Через вісім довгих років батько дізнається, що його син ще може бути живий. Для пошуків зниклого він наймає французького детектива.



Рівер, 2015 рік



Британська кримінальна драма про поліцейського з незвичайним даром - його переслідують душі жертв, вбивць яких він не зміг зловити. Герой вважає цю здатність прокляттям, і вирішує позбутися від нього назавжди.



Лікарня Нікербокер, 2014 рік



Серіал від знаменитого режисера Стівена Содерберга, де головну роль зіграв талановитий Клайв Оуен. Нью-Йорк, початок ХХ століття. Головний хірург лікарні разом зі своєю командою намагається допомагати всім пацієнтам. Медикам доводиться боротися за життя хворих під час розквіту расизму, нетерпимості та наркотичних препаратів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article