Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ліам Хемсворт назвав заручини з Майлі Сайрус обдуманим рішенням

Ліам Хемсворт назвав заручини з Майлі Сайрус обдуманим рішенням

, 01.07.2016 14:00, (прочит: 1671 раз, коментовано: 0 раз)

Актор зізнався, що серйозно обдумував пропозицію руки і серця


Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус відновили свої стосунки декілька місяців в тому, і, схоже, щасливі. У ЗМІ раз у раз появлеются численні новини про заручини і майбутнє весілля зірок, проте вони продовжують тримати інтригу і не обговорюють свої плани на майбутнє.

У недавньому інтерв'ю виданню UsWeekly Хемсворт обговорив лише відносини з Майлі в минулому. За його словами, пропозиція руки і серця, яку він зробив Майлі в 2012 році, була своєчасною і дуже обдуманою.

«Я не думаю, що це був імпульс. Це було добре зважене і обдумане рішення »- згадує Ліам свою перші заручини зі співачкою. Незважаючи на це, у вересні 2013 року зірки розлучилися. «Звичайно, це було непросто. Але в той момент у нас з нею були дуже різні напрямки, і так, напевно, повинно було трапитися. Ми обидва були дуже молодими, і на той момент кожен з нас мав потребу в свободі»- сказав Хемсворт.

Про те, чого шанувальникам знаменитостей чекати в майбутньому, Ліам розповідати не став. Можливо вони і збираються одружитися, але будуть приховувати це якомога довше.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Liam Hemsworth