Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: бойовики про напарників і дружбу

ТОП 5: бойовики про напарників і дружбу

multikino.com, 27.06.2016 13:14, (прочит: 1470 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо найкращі екшн-фільми про славних хлопців


Нещодавно в прокат вийшла довгоочікувана комедія «Славні хлопці» з улюбленцем жінок Райаном Гослінгом і легендарним Расселом Кроу. Фільм розповість про непросту ситуацію, куди потрапили головні герої, і про те, як вони будуть з неї вибиратися. Якщо ви є прихильником фільмів такого жанру, сьогодні ми підкажемо, які ще блокбастери про класних друзів можна подивитися літнім вечором.

Година пік, 1998 рік



Ви напевно чули про цей фільм, і знаєте, що в ньому знімався Джекі Чан. Компанію йому склав Кріс Такер, який був в приголомшливій комедійній формі. Творці фільму вирішили зіграти на контрасті - серйозний поліцейський з Гонконгу і чорношкірий лос-анджельскій коп. Цей дует ніяк не може гармоніювати, і тому фільм вийшов вражаючим не лише як блокбастер, але і як комедія. Звичайно, легендарні трюки Джекі Чана також мають місце бути.

Одного разу в Ірландії, 2011 рік



Тут назва фільму говорить сама за себе - американського екшену буде не багато, але зате ви поринете в атмосферу ірландської глибинки. Головний герой історії - провінційне коп, расист і алкоголік, якого неповторно зіграв Брендон Глісон. У житті цього хлопця все йшло своєю чергою, поки на його голову не впав присланий агент ФБР. Цій кардинально протилежній парочці належить разом шукати наркоторговців і мириться з компанією один одного.

Типу круті лягаві, 2007 рік



Режисер фільму використовує оригінальний хід - замість серйозного бойовика з перестрілками і вибухами, він вирішує висміяти цей жанр. У центрі сюжету поліцейський-трудоголік з Лондона, якого відправляють у провінційне містечко за надмірне завзяття. Але у хлопця справжній талант - навіть в глибинці він виявляє секретне кримінальне угрупування, і вирішує розкрити таємничу змову. Герой знаходить собі надійного партнера, який переглянув всі американські бойовики, і буде дотримуватися всіх правил крутих хлопців.

Погані хлопці, 1995 рік



Це класика жанру - два поліцейських, один зразковий сім'янин, інший - крутий хлопець і серцеїд. Парочка отримує серйозне завдання, але через випадковість їм доводитися помінятися місцями і зображати один одного.

Копи в спідницях, 2013 рік



Як зрозуміло з назви, головна особливість фільму в використанні в якості крутих копів жінок. Режисер вкрай вдало вибрав героїнь - Сандра Баллок, яка грає серйозного агента ФРБ, і Мелліса Маккарті, якій дісталося амплуа детектива, що зневажає будь-які закони. Фільм також є висміюванням всіх кліше цього жанру.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article