Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

7 мультфільмів про справжні цінності

7 мультфільмів про справжні цінності

multikino.com, 26.06.2016 18:31, (прочит: 1440 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд мультфільмів, які варто подивитися разом з дітьми


Якщо ви втомилися від постійних блокбастерів, пориньте в добрий світ мультфільмів. Представляємо вам мультики, які не дадуть нудьгувати, і змусять задуматися про прості життєві цінності.

Мінлива хмарність, 2009 рік

Мультфільм розповість захоплюючу історію про стосунки лелек і хмар. Те, що дітей приносять лелеки, відомо кожному. Вони знаходять батьків не тільки для людей, а й для тварин. А створюють цих дітей хмари. Кожна хмара намагається зробити милу дитину, яка буде найкращою для своїх мами і тата. Але є одна хмара, яке працює над створенням малюків для не самих добрих тварин, але навіть у нього є свій лелека-компаньйон.

Забери мене додому, 2013 рік

Добрий і зворушливий мультик про дружбу дитини і собаки. Маленька дівчинка вирушає за новим вихованців до притулку, вона мріє взяти собі собачку. Але вона стикається зі складним вибором: кого з тварин взяти додому - красивого песика чи добру дворняжку.

Місяць, 2011 рік

Маленький хлопчик вперше опиняється на роботі у тата і дідуся. Кожен з них хоче виховати дитину і навчити власного досвіду. Зворушлива історія про те, як хлопчик вибере свій шлях, не дивлячись на розбіжності дорослих.

Міст, 2011 рік

Повчальна історія про те, як важливо знаходити компроміс в житті. Мультфільм розповість про чотирьох тварин, які хочуть перебратися через міст, але постійно заважають один одному і ніяк не можуть цього зробити через розбіжності.

В нужді, 2014 рік

Батько і син без діла тиняються вулицями величезного сірого міста в пошуках роботи. Вони виявилися в скрутному становищі, але, незважаючи на це, намагаються не впадати у відчай і знайти в житті те, що зробить їх по-справжньому щасливими.

Скарб, 2011 рік

Головна героїня мультфільму дуже бідна, вона змушена щодня відправлятися на смітник, щоб знайти якісь речі. Одного разу жінці посміхнеться удача - вона знаходить на смітнику дорогоцінні прикраси. Але замість того, щоб просто продати знахідку, героїня вирішує подарувати прикрасам нове життя.

Фантастичні літаючі книги містера Морріса Лессмора, 2011 рік

Мультфільм про чарівність, яку приховують в собі звичайні книги. Одного разу головний герой потрапляє в чарівну країну, де живуть живі книги. Героєві належить дізнатися, як живуть і про що мріють книги.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article