Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

10 найгірших батьків в кіно і на ТБ

10 найгірших батьків в кіно і на ТБ

multikino.com, 22.06.2016 18:03, (прочит: 1364 раз, коментовано: 0 раз)

На честь Дня батька згадуємо найгірших татусів


У США нещодавно відзначали одне з найбільших сімейних свят - День батька. Зоряні татусі Голлівуду ділилися в соціальних мережах зворушливими привітаннями, які приготували їхні діти. Сьогодні ми вирішили згадати батьків, чия любов не завжди відповідає очікуванням. Отже, 10 персонажів кіно і телебачення, з яких вийшли не найкращі батьки.



10 місце займає Гомер Сімпсон. Хто не знає цього славного товстуна? Гомер вже більше 20 років демонструє нам, як непросто бути батьком трьох дітей. Однак, незважаючи на свою незграбність, глава сім'ї Сімпсонів є улюбленим героєм мільйонів глядачів у всьому світі.



На 9 місці Ел Банді з американського комедійного телесеріалу «Одружені, з дітьми». Якщо ви не чули про це шоу, то напевно знаєте його російську адаптацію, яка називається «Щасливі разом».



Рядок під номером 8 займає головний герой роману Стівена Кінга «Сяйво» Джек Торренс. В екранізації Стенлі Кубрика цього татуся втілив неповторний Джек Ніколсон. Цей знаменитий батько вселяв справжній жах не тільки в свого сина, але і в глядачів фільму.



На 7 місці персонаж фільму «Матильда» Доктор Вормвуд. Ця сімейна комедія розповідає про геніальну дівчинку, яку ніхто не виховує. У тому числі і її тато, якого зіграв Денні ДеВіто.



Шосте місце займає Френк Рейнольдс з серіалу «У Філадельфії завжди сонячно». Цього героя також втілив Денні ДеВіто, тільки на цей раз його персонаж - недолугий батько дорослих синів.



На 5 місці персонаж «Гри престолів». Звичайно, в цей рейтинг можна було б включити відразу декількох батьків з серіалу, але ми вибрали Тайвіна Ланністера. Чим він заслужив таке почесне місце - відомо всім шанувальникам серіалу, а інших читачів ми захистимо від спойлерів.



 На четвертому місці Майкл Корлеоне з роману «Хрещений батько». В екранізації Френсіса Форда Копполи 1972 року його зіграв Аль Пачино.



Третє місце займає Дон Дрейпер, головний герой американського серіалу «Божевільні». Хоча відносини в родині головного героя займають далеко не перше місце в серіалі, батьківські якості Дона Дрейпера не залишаться без вашої уваги.



На другому місці добре знайомий всім шанувальникам серіалу «Як я зустрів вашу маму» Тед Мосбі. Цей турботливий батько протягом усього серіалу розповідає своїм дітям історії про свою юність.



На почесному першому місці в нашому рейтингу знаходиться Дарт Вейдер.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article